2777
2789
موافقم ببین برای من نخوردن مساویست با زندانی بودن وقتی خارج ماه رمضون روزه میگیرم همش بی انگیزم،نمید ...

من بعد از رژیم گرفتن به این حالت دچار شدم

۱۷ کیلو که کم کردم اشتهام الان چند برابر میل جنسیم آزارم میده چون مغز تمام تلاششو روی این گذاشته که وزن قبلی رو برگردونه

باید مدام دنبال دکتر و دوا باشم تا این حالت از بین بره

استارتر اگه میشه تاپیکت رو ببند

واقعا اعصاب پاسخگویی به آدم هایی که عقلشون به چشمشونه رو ندارم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷۰ کیلو هستم چاق بودن حالا فحش نیست. شاید از دیدگاه شما فحش باشه ولی از دیدگاه من فقط یک نوع وضعیته ...

موافقم با این نکته که اشتهایی ک‌مغز تولید. می‌کنه از میل جنسی بدتره چون دوتاشو تجربه کردم من بدنم مقاوم نیستااا نسبت ب رژیم ولی ذهنم و اشتهای باعث میشه از فکرش م استرس بگیرم،از نخوردن

موافقم با این نکته که اشتهایی ک‌مغز تولید. می‌کنه از میل جنسی بدتره چون دوتاشو تجربه کردم من بدنم مق ...

میفهمم

البته به هرحال اگه دوست داری تغییر بکنی یه راه حل که خودم در حال ازمایششم سراغ دارم درخواست دوستی بده

ووی مرسی توهم قشنگی،،،همه میگن بم از لطف خدا ولی😂😂😂چاقی رم خوی میگن

تو چاقتم قشنگه😍

ولی اگه تونستی و دوس داشتی برا آینده ت که زانوت اینا درد نکنه کم کم بیار پایین وزنتو با کالری شمار کرفس

عزیزم پس از فردا رژیم بگیر اگه سرعت وزن کم کردنت لالا باشه ۷ ۸ کیلو کم می کنی اتفاقا انگیزه خوبیه که ...

آره از دوسه روزه شروع کردم حالا انشا الله روزا آینده میگم در چه وضعی ام

ماه اولی که ادم رژیو و ورزش و شروع میکنه خیلی بیشتر تز ماه های بعدیش کم میکنه چون یجورایی شوک داره 

رژیم و ورزش و شروع کن اصولی زیر نظر مربی

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند