2777
2789
بره تو دیوار اگه میخواد بدش بیاد الان چندی

تو این فکرم اینقدر اینجا قربون صدقه من میرید و‌لطف دارین پس چطور میشه انقد این روزا نسبت ب هم کم لطفیم و گاهی استرس میگیرم از فضای متشنج بیرون و خطر درکمین است،امروز رفته بودیم سیتی سنتر بزرگی و کلی آدم های پولدار و مرفه و به روز من کلی نگران مادرم بودم که بارداره و چادری میترسیدم آسیبی بهش بزنن واقعا میترسیدم ب اسم اعتراضات بلایی سرش بیارن

ببین من واقعا کلی مشکل داشتم و دارم برای این ازدواج روابط و مشکلات و اختلافات نزدیک بود جدا شیم و کل ...

عزیزم منم خیلی سریع چاق میشم ولی ی مدت مریفتم باشگاه رژیم میگرفتم چیزای چرب نمیخوردم کالری شماری میکردم تو طول یک ماه خیلی تغییر کردم خیلی لاغر شدم اما من تا لاغر میشم مریض میشم شما هم اگه قصد لاغر کردن دارین حتما مواظب باشین بدنتون ضعیف نشه که خدایی نکرده موقع عروسی مریض بشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم توضیح میدی خوشگلم

بزن گوگل کامل در مورد روزه داری متنوب یا فستینگ بخون .بعدشم برنامشو دانلود کن اسمش هم همونه 

کالری شماری هم برنامه مانکن عالیه 

ورزش هم برنامشو نصب کن هر روز تو خونه نیم ساعت ورزش کن جوری ک عرق کنی 

چطوری

برنامه کالری شمار مانکن رو نصب کن باهاش پیش برو 

برنامه فستینگ هم نصب کن ببین فستینگ یعنی روزه داری 

یعنی مثلا ۱۲ ساعت چیزی نمیخوری اصلا 

آب یا چایی بدون قند رو میتونی بخوری وقتی ۱۲ ساعت چیزی نمیخوری بدن شروع میکنه کالری سوزوندن از چربی ها استفاده میکنه که تو بتونی کارهای روزمره رو انجام بدی

خدا این حرفا رو چرا تو دهن دور مریام نمیزاره؟؟؟؟؟

چون میدونن ب رو نمیارن فدا سرت

برنج و نون و نوشابه شکر و قندحذف کن روزی اگ شده نیم ساعت یساعت پیاده روی و طناب بزن انشالا ک لاغرمیشی منم دوس دارم لاغرکنم حسابی خیلی ی مدت بی تحرک شدم