2777
2789
پناه بر خدا.. بوسه های ناگهانی دست دور گردن انداختن از پشت بغل کردن و بقیشم که مثبت هجدست ...

همه ی اینهایی که گفتی و مثال زدی حتی همون مثبت ۱۸ به اندام زن مربوطه

جذابیت یه زن به اندامشه

من هرطپر که فکر میکنم بازم‌نمیتونم قانع شم که ربط نداره

چاقی هم دست خود آدمه

با ورزش و کمتر غذا خوردن میشه وزنو ثابت نگه داشت

afsaneh_67 هستم...کاربری نازنینم به خاطر چندتا اسکول ترکید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی اینهایی که گفتی و مثال زدی حتی همون مثبت ۱۸ به اندام زن مربوطه جذابیت یه زن به اندامشه من هر ...

ذهنت خب گسترده نیست فعلا

با انواع و اقسام آدم ها برخورد نداشتی

پسرهههه پیدا شده بود به من التماس میکرد لاغر نکنم چون عاشق دختر کپله

پیشنهاد زیاد میگیرم من کلا

نکته ی دوم: بعضی چاق ها واقعاااا جذابه اندامشون. همونطور که گفتم بستگی به سلیقه مرد داره

جذابیت یک زن و کلا انسان به شخصیت و قلبشه

نکته ی بعدی: هیچوقت ژنتیکی چاق نبودی که بفهمی لاغر کردن یعنی چی

۷۰ درصد وقتی تحت تاثیر ژنتیکت باشی یعنی چی

عذرخواهی میکنم از گفتنش ولی واقعا اطلاعات روانشناختی و پزشکیت پایینه

ذهنت خب گسترده نیست فعلا با انواع و اقسام آدم ها برخورد نداشتی پسرهههه پیدا شده بود به من التماس م ...

عزیزم ظاهرا شما چاقی و در این حد اطلاعات پزشکی و روانشناختیت به خاطر همین قضیه هست

در ضمن من ده سال سرکار میرفتم و با کلی آدم در طول روز تعامل داشتم

این یادت باشه که همه ی زندگی یه زن در مرد خلاصه نمیشه

برای سلامتی خودتون سعی کنید لاغر کنید

حتی با عمل اسلیو معده

اطرافیان من چند نفر انجام دادن و اندامشون عالی شده

سعی کنین حقایقو بپذیرین

afsaneh_67 هستم...کاربری نازنینم به خاطر چندتا اسکول ترکید😑
ذهنت خب گسترده نیست فعلا با انواع و اقسام آدم ها برخورد نداشتی پسرهههه پیدا شده بود به من التماس م ...

موافقم ببین برای من نخوردن مساویست با زندانی بودن وقتی خارج ماه رمضون روزه میگیرم همش بی انگیزم،نمیدونم برای چی باید روزمو ادامه بدم و برای من همیشه بهترین تفریح خوب خوردنه و بهترین فعالیت آشپزی و شیرینی پزی

عزیزم ظاهرا شما چاقی و در این حد اطلاعات پزشکی و روانشناختیت به خاطر همین قضیه هست در ضمن من ده سال ...

۷۰ کیلو هستم

چاق بودن حالا فحش نیست. شاید از دیدگاه شما فحش باشه ولی از دیدگاه من فقط یک نوع وضعیته

و بله من بخاطر اضافه وزنم دید گسترده تری در رابطه با این قضایا پیدا کردم روانشناسی هم میخونم

یک درصد نمیتونید درک کنید چقدر لاغر کردن برای ژنتیک ما سخته. بدنمون مقاومت شدید داره. بعد از لاغری هم مغز به شدت اشتها رو میبره بالا انقدر بالا میبره که اگه این اشتها رو برطرف نکنی بسیار بدتر از میل شدید جنسی عذاب میکشی

چه حقیقتی بالا تر از اینکه اندام ها سلیقه ای هستند؟ و لزوما نباید برای زیبا بودن لاغر بود

و چه حقیقتی بالاتر از اینکه با محدوده ای از اضافه وزن میشه سالم موند؟ با غذا های سالم و ورزش

از ضرر های اسلیو معده هم که دیگه نگم

وای هم من هم شوهرم موقع عروسی اینقدر فکر خیال غم غصه داشتیم خودمون اتوماتیک ب طرز عجیبی لاغرشدیم همه ...

ببین من واقعا کلی مشکل داشتم و دارم برای این ازدواج روابط و مشکلات و اختلافات نزدیک بود جدا شیم و کلی دعواهای عجیب و کلی مشاور ولی برای کسی ک ژنتیکی واقع و خوش اشتها ،اینا همش بهونه برای چاقی بیشتر من رفیقم براش خواستگار اومد لاغرتر شد من ده کیلو اضافه کردم تو خواستگاری و عقدم