2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان باید حداقل پنج هزار بیاری که قبول بشی بعدشم باید بری مصاحبه

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩

ببین قبولی فرهنگیان خیلی بر اساس شانسه

به این بستگی داره منطقتون چقدر معلم بخواد و چقدر داوطلب باشه اون سال برای فرهنگیان

و از همه مهم تر غول هفت سر مصاااااححححححببببببهههه

برای همین من به همه کسایی که میخوان بیان فرهنگیان میگم تنها به این دل نبند چیز های دیگه همه مد نظر داشته باش که اگر نشد شکست درسی نخوری

💕اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕
منن خیلی دیوونه معلمی ام هیچجوره نمیتونم از فکرش بیام بیرون

پس تمام تلاشت رو بکن

من دیوانه وار دوست داشتم

و همین الان هم عاشقشم

درحدی که ظهر داشتم به برنامه هایی که میخوام هفته دیگه سرکلاس کارورزی انجام بدم فکر میکردم از هیجان نتونستم بخوابم بلند شدم رفتم تو اتاقم و سر کارام... 

سال کنکورم یک متن دیده بودم از سیمین دانشور که اگر یک چیزی رو خیلی دوست داشته باشی بدستش میاری

فکر کنم درست باشه

استفاده از گوشی رو کم کن و یا کامل قطعش کن من موبایل نداشتم سال کنکور حتی اگر وقتی که درس نمیخونی بیکار بشینی یا حرف بزنی بهتر از اینه که بیای توی گوشی

💕اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕