2777
2789

طراحی و دوخت باید بخونی اگه میخایی خیاطی یاد بگیری

طراحی لباس فقط طراحی و چاپ و جنسیت سازی

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      
طراحی و دوخت باید بخونی اگه میخایی خیاطی یاد بگیری طراحی لباس فقط طراحی و چاپ و جنسیت سازی

که اینطور، یعنی اگه بخوام دوخت هم یادبگیرم باید برم بیرون اموزش ببینم. اخه طراحی لباس خیلی بهتر از دوخته ولی من دوست دارم دوختش هم بلد باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که اینطور، یعنی اگه بخوام دوخت هم یادبگیرم باید برم بیرون اموزش ببینم. اخه طراحی لباس خیلی بهتر از د ...

خوب باید طراحی و دوخت بخونی دوتاشم یاد بدن

نمیخاد بیرون بری جدا

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      
خوب باید طراحی و دوخت بخونی دوتاشم یاد بدن نمیخاد بیرون بری جدا

یه منبع خوب لازم دارم برا تحقیق ولی از اطرافیانم کسی نیس. اکثرا هم شنیدم که طراحی لباس بهتر و کارامد تره ولی فکر کنم طراحی دوخت هم به همبن خوبی باشه.

یه منبع خوب لازم دارم برا تحقیق ولی از اطرافیانم کسی نیس. اکثرا هم شنیدم که طراحی لباس بهتر و کارامد ...

بله طراحی دوخت هم عالیه

میتونی کنارش وقتی لباس طراحی و مدلسازی و جنسیت سازی میکنی همون رو بدوزی و کامل یاد میدن

ترم 3 طراحی و دوختم

وای چقدر خوب موفق باشی❤️

میشه چندتا سوال بپرسم. مثلا اینکه بجز شهریه دانشگاه هزینه های پارچه، کاغذ و مداد و کلا ابزار خیلی زیاد میشه هر ماه؟ و حتما باید از اول چرخ جدید بخرم؟

وای چقدر خوب موفق باشی❤️ میشه چندتا سوال بپرسم. مثلا اینکه بجز شهریه دانشگاه هزینه های پارچه، کاغذ ...

من شهریه نمیدم. دولتیم

پارچه که خیلی گرونه برای ضخیم دوزی 

اگه فعلا اولشی قیمتا مناسب در میاد

اره چرخ لازمه

کاغذ الگو و طراحی پارس A3 لازمه همیشه

مقوا فابریانا و اشتنباخ برای جنسیت سازی لباس لازمه که گرونه

مداد رنگی و مقوا و لایی و پارچه و خط کش و قیچی و... 

لازمه

اگه مدلسازی حجمی داری باید مانکن تهیه کنی 

یا اجاره کنی یه ترم یا بخری

برای چاپ هزینه زیاده 

چاپ باید انواع قلم و پارچه و مقوا و لباس هرچی که سر فصل هست باید تهیه کنی

من شهریه نمیدم. دولتیم پارچه که خیلی گرونه برای ضخیم دوزی  اگه فعلا اولشی قیمتا مناسب در میاد ...

سلام چطوری دولتی هستی یعنی کنکور دادی؟ 

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم...