2777
2789

یسوال دارم 

بمن میگن باید در هر صورت به پدر مادر احترام بذارید 

حالا این ویژگی هارو بهتون میگم شما بگید این پدر لایق احترام فرزندش هست یا نه 

نمیخوام فردا کارما پس بدم 

این آدم ادمیه که وقتی من ۴ سالم بود دوتا دستامو از سر کبوتر سوزوند هنوز جاش هست لکنت گرفتم هیچحوره خوب نمیشه از ترس فقط

بارها و بارها شاهد کتکا و ترس و استرسایی که انداخته تو جونم بودم 

یبار مریض بودم سرم داد میزد خفه شو صدات به گوشم نیاد رفتم اتاقم گریه کردم 

من کیست تخمدان داشتم منو آورد کرج دکتر با مادرم ریزش مو گرفتم ماشینشو جایی پارک کرد که جرثقیل ببره اومد از مطب مامانمو کتک زنون برد خونه تو راهم یکسره کتک میزد صدای کتک زدناش هنوز تو گوشمه بعد از ۱۰/۱۵ سال 

رو مامانم زن صیغه کرد هر جا نشست گفت زن من شلختس من تو زن گرفتن عجله کردم مرد باید سه تا زن داشته باشه یدونه زن کمه

کتکایی که به مامانم زد هنوز جلوی چشامه 

پارسال مامانمو با چاقو دنبال کرد 

امسالم نصف شب مامانم تو کوچه خیابونا با بلوز شلوار آواره شده بود 

پسرخالم جوون فوت کرد ۳۰ سالش بود این سریع برگشت گفت ریدم تو قبرش 

وقتی بچه بودم یروز بقدری با کمربند منو کتک زد که تمام بدنم سیاه و کبود بود منو انداخت تو انباری تاریک و سرد و پرسوسک از ترس ادرارمو ریختم تو خودم 

حالا من وقتی این اشغال و میبینم ناخداگاه ازش بدم میاد ازش فراری میشم بهش نگاه نمیکنم اصلا محلش نمی‌دم بعد اینم توقع محبت و احترام داره

فقط می‌خوام بدونم محبت و احترام بازم به همچین پدری لازمه؟؟ فردا کارمایی چوبی چیزی پس نمیدم؟

دو کاربر تو ی اکانت❣️

حالا چرا خانم جلسه ای؟

من روانشناس مذهبی نیستم ولی اگه فحش نمیدی داد نمی زنی کاری ازت می خواد صدات می کنه انجام میدی..‌ خوبه دیگه رفتارت

احترام واجبه دوست داشتن که واجب نیست

ترنج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقل میگه حفظظاهر کن حداقل الان که هوو اورده سرتون اموالشو اون بالا نکشه مورد مشابه اطرافم داشتم دوتا ...

هوو واسه قبلا بود

زنه نیستش الان تو زندگیش وقتی به گدایی و پیسی افتاد همه رفتن فقط ما موندیم

دو کاربر تو ی اکانت❣️

قطعا اون تقاص کارهاشو چه تواین دنیا چه بعدا پس میده ولی درهر حال وظیفه فرزند احترام به پدرو مادر هست دین اسلام دین رافت و مهربانیه اگر قرار باش همه جواب بدیو با بدی بده که درواقع دیگه هیچ نور امیدی تو زندگی دیده نمیشه خدا پدرتو هدایت کنه و به قلبت آرامش بده

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
حالا چرا خانم جلسه ای؟من روانشناس مذهبی نیستم ولی اگه فحش نمیدی داد نمی زنی کاری ازت می خواد صدات می ...

چون اینا معتقد ترن از نظرم

نه فحش بدم داد بزنم که می‌کشه منو 

گاهی اوقات براش چشم غوره میرم و یجوری حرف میزنم باهاش که بفهمه عصبی ام ازش

دو کاربر تو ی اکانت❣️

من خانم جلسه‌ای نیستم ولی به عنوان روانشناس میگم حق داری ازش نفرت داشته باشی حق داری نتونی بهش نگاه کنی چون کلی درد و رنج برات بالا میاره. 

همین که تحملش میکنی خودش برای این آدم یعنی احترام واقعا نیازی نیست باهاش ارتباط گرم بگیری. 

حق داری این آدم کلی برای تو تروما ایجاد کرده 

واقعیت رو میگم کاری به مذهب هم ندارم. ولی آیا والدین هم حقی بر گردن فرزندشون ندارن؟ نباید وظیفه شون رو انجام بدن؟ اگر کسی بی رحمی کنه نسبت به فرزندش گناهکار نیست؟ قطعا هست.

هر چی نفرت و خشم داشته باشی حق داری.

از لحاظ شرعی همین که قطع ارتباط نکردی کفایت میکنه از نظر من با منطقم

هوو واسه قبلا بودزنه نیستش الان تو زندگیش وقتی به گدایی و پیسی افتاد همه رفتن فقط ما موندیم

بهرحال همیشه باز خطر هست. اینبار پولدار شه اتفاقا احتمالش بیشتره بنام اون کنه تا به باد نره مثلا طرف براش بانک قرض الحسنه امین بشه. ملکی چیزی نداره الان؟ ماشین؟ زمین؟ فکر عاقبت خود و مادرت باش

من خانم جلسه‌ای نیستم ولی به عنوان روانشناس میگم حق داری ازش نفرت داشته باشی حق داری نتونی بهش نگاه ...

من خیلی دلم میخواد ازش جدا شیم

تازه می‌دونی چیکار میکنه؟ یادم رفت بگم اینو می‌ره برامون لباس از اشغالی جمع می‌کنه میاره میگه باید بپوشید من نمیخوام چیزی برام بخره محتاجم نیستیم به اون وقتی این رفتارارو میبینم اعصابم بهم میریزه میگم یعنی من آنقدر بی اررشم که لباس اشغالی تن کنم؟

دو کاربر تو ی اکانت❣️
دلم میخواد قلبتو ببوسم با این زجری ک کشیدی عزیزم حق داری دوسش نداشته باشی ولی بی احترامی نکن بهش ...

فداتشم 

اینو یادم رفت بگم که می‌ره از اشغالی برای ما لباس میاره میگه باید تن کنید 

ما ازش چیزی نمیخوایم و محتاج اون نیستیم اون محتاج ماعه ولی چرا اینکارو می‌کنه مگه من بی اررشم 

دو کاربر تو ی اکانت❣️
من خیلی دلم میخواد ازش جدا شیمتازه می‌دونی چیکار میکنه؟ یادم رفت بگم اینو می‌ره برامون لباس از اشغال ...

وای یا خدا پدرت به شدت بیمار هست سادیسم داره فقط خودت رو نجات بده از دستش حیف زندگیت نیست حروم شه 

خدا خودش میبینه و درک میکنه مگه میشه درکت نکنه

بهرحال همیشه باز خطر هست. اینبار پولدار شه اتفاقا احتمالش بیشتره بنام اون کنه تا به باد نره مثلا طرف ...

مامانم برای پس اندازش طلا خرید 

ماشین این گاو خراب شد مامان بدبختم از ناچاری طلاشو فروخت درراه این خرج کرد تازه خیلی هم ضرر کرد 

ماشین و خونه داره اره ملک اینا هست ولی قولنامن

دو کاربر تو ی اکانت❣️