2777
2789
عنوان

عاشق شدن در محيط كار

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 31 پست
آفرين دختر خوب، دقيقا همين كارو ميكنم،، خودم هستم و اصلا با مردا نميپرم، هرچند اخلاقم اينه.. لباس اد ...

سلام دوستان من چندين ساله ازدواج كردم و شاغلم چند سال بچه دار نشدم شوهرم به بهانه نازا بودن من و بداخلاقي هام و بي احترامي به خانوادش ميگه فقط طلاق(بيشتر هم تحت تاثير مادر و خواهرش) شايد هم زير سرش باند شده.. كلا ٥ ماه هست درگيرم، منم وكيل گرفتم و يه سري اموال شوهرم رو توقيف كردم اما همين وسطا من باردار شدم بطور معجزه آسا.. اولش شوهرم گفت بندازش اما خيليا نذاشتن الانم صداي قلبش رو شنيدم و سقطش نكردم. بنظرتون شوهرم كه يه زماني خيلي مهربون و بچه دوست بود بنظرتون بعد تولد بچه نظرش عوض ميشه؟؟ از الانم تهديد كرده كه فقط طلاق و بچه هم تا ٧ سال دستت باشه..بنظرتون نگه داشتن بچه كار درستيه؟هرچند همه چيزو به خدا سپردم..درضمن تو غربت هستم و تنها 😞اينم بگم تصميم دارم اخلاقمم هم عوض كنم ..

وقتي مانتو اداري ٤ ميليوني تنت كني كفش و كيفاي آنچناني و آرايش خوشگل …و ادكلن ٦ ميليوني بزني و ساعت ...

شخصیت عجیبی دارین

از کلامتون هم هویداست

بعید میدونم اینطور باشید که فرمودید

اگر هم باشید، بوی نو دوره گی میاد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصیت عجیبی دارین از کلامتون هم هویداست بعید میدونم اینطور باشید که فرمودید اگر هم باشید، بوی نو ...

دقيقا

يه كم سعى كن جا افتاده تر صحبت كنى و درست تر رفتار كنى و ايفونو ماشين و ٤ مليون لباس چيزى نيست كه بخواى اينجا يا هر جاى ديگه به رخ بكشى و سعى كنى به چشم بياى

اين خيلى زننده اس

حسوديت شد🤣🤣🤣

راس میگن اسی شخصیت مهمه نه آیفونت اونه که ارزش میده بهت طرز فکرتو منم دوست نداشتم بهت بر نخوره منم خوشم نیومد ازت میخوای جذبت شه بعد بیرونی ولش کن دورنی بچسب😜

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
همینه الفاظ و رفتاره که میگم نشان از اصالتتون نیست. من پزشکم عزیزم. شما هم هر چی دارین، خدا بیشترش ...

😂دقیقا 

مهم این نیست که به دستش بیاری مهم اینه بتونی نگهش داری با این فرمون پیش بره دوباره اشتباه گذشته شو تکرار میکنه اخلاق خیلی مهمه متاسفانه اصالت یه چیز ذاتیه نمیشه اداشو در اورد

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
خارش تو چشم تو😂😂😂

دقبقا همين چيزا نشون از بچگى و نا پختگيت ميده و اون اقا هم قطعا متوجه اين چيزا ميشه

سعى كن خودتو اصلاح كنى

منم ايفون ١٣ و ماشين ٤٠٠ ميليونى دارم

مغازه ى شال و روسرى و لباس زير هم دارم كه ماله خودمه و درامد خوبى دارم ولى اين چيزا گفتن نداره

سعى كن كه به شخصيتت بتونى بنازى

نه به اين چيزا و واقعا ٤ تومن فرم اداريم چيزى نيست كه بخواى بگى، حالا اينكه براى تو خيليه و به چشمت مياد و ميخواى تو چشم بقيه هم بكنى نشون از گذشته ى سختى داره…

دقبقا همين چيزا نشون از بچگى و نا پختگيت ميده و اون اقا هم قطعا متوجه اين چيزا ميشه سعى كن خودتو اص ...

مغازه لباس زير😂😂😂ماشين٤٠٠ تومني😂😂😂حالمو خوب كردي امشب😅😅😅دمت گرم

بنام خداوند بخشنده مهربان
همینه الفاظ و رفتاره که میگم نشان از اصالتتون نیست. من پزشکم عزیزم. شما هم هر چی دارین، خدا بیشترش ...

شما پزشك😅😅شما با اصالت😅😅خداييش به چيزايي فكر ميكنين😂😂يه مدرك ديگه هم لازم داري🤪😅حتما دنبالش باش

😂دقیقا  مهم این نیست که به دستش بیاری مهم اینه بتونی نگهش داری با این فرمون پیش بره دوباره اش ...

لابد هركي بچه پولدار شد بي اصالته..عجب!!

آدما چقدر بد شدن!! تا يكي از داشته هاش ميگه .. زرتي ميگن بي اصالت.. بخدا اگه اين چيزايي كه گفتم واسم مهم باشه.. اينجا جاش نيست از چيزايي كه دارم و ديگران ندارن بگم.. من اومدم از چيزي كه ندارم گفتم.. اينكه از يكي خوشم اومده ،چيكار كنم؟؟!خواستم بگم چيزي كم ندارم.. جالبه اون نفر هم با همه غروري كه داشتم اومده سراغم.. اما خب هنوز تصميمي ندارم..فكر كنم فقط به خطاي ديد بوده..انشاءالله واسم خير باشه

مثه اينكه سوادت خيلي پايينه.. بهتر بخون تاپيك منو ..

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_41‍ 

سلام و احترام

نی نی یار عزیز اکیدا تقاضا دارم این کاربر رو بدلیل رفتار بدور از ادب و توهین‌، لغوکاربری بفرمایید.

یکی دوبار نبوده. در در پست ها و با اعضای  زیادی، برخورد هایی بدور از ادب داشته.

خواهشا محیط سایت رو محترمانه تر نگهدارید با افراد باشان وشعور.

متشکرم.

شما پزشك😅😅شما با اصالت😅😅خداييش به چيزايي فكر ميكنين😂😂يه مدرك ديگه هم لازم داري🤪😅حتما دنبالش ...

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_شب  

نی نی یار عزیز، بنده صحبت محترمانه و عادی با ایشون داشتم در مقابل رفتار بدور از ادبشون با کاربری ها‌،

اما ایشون با بی ادبی تمام پاسخدهی و برخورد داشتن.

خواهشاو اکیدا ایشون رو لغو کاربری بفرمایید.

اگر خودتون از ادب و شعور برخوردارید و ادب و احترام این فضا براتون حائز اهمیته.