2777
2789
عنوان

چگونه به شدت جذاب باشيم؟!🤔

14415 بازدید | 103 پست

سلام و صب بخير خدمت همه بينندگان و شنوندگان عزيز🤪🙂🍃

دوستاي مجازي من اميدوارم حال دلتون عالي باشه💕

زياد اهل سخنراني نيستم وسرتونو ب درد نميارم😉

بقول ما مشهديا ((وَخِزِن بيِن تا بِهِتان بُگُم))😌

اگ اين❣️۳۰❣️ ترفندو ياد بگيري مطمئن باش هميشه جذاب و تو دل برويي😌

شمام لطفا شرکت کنید هرچی ک من از قلم انداختم رو اضافه کنید و این زنجیره ادامه بدید تنبل نباشید😒🔪

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاقت سگ باشه به شدت از هر لحاظ جذاب میشی تمام 

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      
بِگُ

اشتبا گفتی یره  

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
شانس

چرا لیزر بیکینی گناهه؟؟؟!

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

۱:همیشه مثبت و‌فعال باش،این کار باعث ارتعاش مثبت از شما میشه مث افتاب بخشنده و بی نیاز باش

۲:فقط درمورد ویژگی های خوب دیگران صحبت کن

۳:همیشه از یک محصول با بو و عطر خوش استفاده کن تا همیشه با اون بو تو خاطر دیگران بمونی

۴:سعی کن همیشه از کلمه ((نه)) استفاده نکنی

۵:ب خودت اعتماد داشته باش،ب ندای درونت گوش کن و بگو چیزی ک فک میکنم درسته

۶:ب اینده خوش بین باش و ب معجزه اعتقاد داشته باش

۷:هرگزززز دروغ نگو

۸:هرگز خودتو ب مواد مخدر الوده نکن این کار برای هیچکس جذاب نیس خانم جان

۹:با همه صادق باش بریچی دروغ میگی خا😒🔪

۱۰:هرگز غیبت نکن خودتو تو موقعیت اون بنده خدا قرار بده ببین چ حالی پیدامیکنه😒

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

مم ک از دست خودم کفریم ی قلم آرایش ندارم،اخلاقم ندارم بازم هر جا میرم با وجود اینکه متاهلم همه جا هم حلقم دستمه،یکی هست بهم گیر بده دیگ نمیدونم چیکار کنم... آدم بی ادبی نیستم ولی جوری شده ک اگ کسی بخواد عادی هم حرف بزنه دیگ گارد میگیرم

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

بچه ها من چون دارم تایپ میکنم و از قبل اماده نیس لطفا صبوری کنید هی غر نزنید میام براتان هااا🥴

شمام چیزی ب ذهنتون میرسه بگید