2777
2789
عنوان

چگونه به شدت جذاب باشيم؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 14428 بازدید | 103 پست
امضا چیو؟

تو امضاش نوشته لیزر بیکینی حرامه

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

گل گلیا من نمیدونم چ تایمایی بیشتر کاربرا انلاین و‌فعال هستن اگ بامطالب موافق بودین و دوس داشتین در این جور زمینه ها ب خودتون و رابطه فردی و‌اجتماعیتون کمک کنید تاپیکو فعال نگهدارید تا بقیه دوستان هم ببینن و‌نظراتشونو بیان کنن و اگ خوب پیش بره کم کم موضوعات خانه داری همسرداری،شوخی خنده سرگرمی هم بزاریم با کمک هم🙂🍃

لطفا خواننده خاموش نباشید من از ساعت ۶:۳۰دارم عنوان اماده میکنم تایپ میکنم تا هم کمکی کرده باشم ب هم نوعانم هم از تجربیاتتون استفاده کنم❣️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاقت سگ باشه به شدت از هر لحاظ جذاب میشی تمام 

همیشه جواب نمیده یوقت میبینی یکی ازتو بدتر پیدامیشه سنگ رو‌سنگ بند نمیشه🥴

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
عزیزم امضا چی ،کی؟!متوجه نشدم

امضا یکی از کاربرا نوشته لیزر بیکینی حرامه مگر در صورتی ک خودت یا همسرت برات لیزر کنه🤷🏻‍♀️

به اندازه محبت کنی

بله باید ب اندازه باشه

خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند...

ربطی به نادون بودن یا نبودن نداره تو ذات انسان این هست که از محبت زیاد دلش زده میشه و فراری میشه

بله اینم ی طرف قضیه اس👌🏻

اما یسریا رو ک زیادی از حد محبت میکنی فک میکنن وظیفته و...🤷🏻‍♀️

امضا یکی از کاربرا نوشته لیزر بیکینی حرامه مگر در صورتی ک خودت یا همسرت برات لیزر کنه🤷🏻‍♀️

اها.نه بابا زیاد توجه نکن عزیزم😂

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

بهداشت رو رعايت كنيد❣️

بهداشت یک زن‌، در جذاب بنظر رسیدنش نقش خیلی مهمی ایفا می‌کنه

پس بهداشتی باش و برای دوش روزانه، بهداشت دهان و دندان، شادابی و خوشبو بودنت وقت بزار و تمرین کن🍃

لابک

یه دختری‌ام که از بچگی با شیلنگ کتک میخوردم .....بچه‌ای بودم که همه حسرت قشنگیشو میخوردن .....دختری که دیگران آرزو داشتن چشماشون مثل من آبی باشه.....دختری بودم که چشمم کردن .....دختری که چهارساله بودچاقو رفت تو چشمش.....و این چشمم از بچگی تا الان غصشو دارم....و خبری از اون دختری که مثل پرنسس قشنگ بود نیست......یه دختری که فقط داد میزنه یکم آرومتر بزارید درس بخونم........میشه برای اینکه از این خونه برم دعا کنی برام خواستگار بیاد؟؟؟؟!!!