2777
2789
عنوان

چگونه به شدت جذاب باشيم؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 14425 بازدید | 103 پست

۱۱:اقا جان لطفا ب کسی الکی نگو دوستت دارم چ کاریه خووو با احساس طرف بازی میکنی؟!هروق حس کاری واقعا دوسش داری بگو ((یره دوستت دروم))😌🤪

۱۲:موقع صحبت با اطرافیان و دوستان نزدیکت حتما ب تخم چشاش نگاه کن اینطوری نگاه نافذت طرفو جذب میکنه😛

۱۳:اجازه نده مردم درمورد کسی در حضورت غیبت کنن

۱۴:خوش مشرب باش همیشه بخند

۱۵:همیشه ی دوست خوب باش

۱۶:همیشه ب خودت عشق بورز کاری ک دوس داری انجام بده برا خودت وقت بزار مگ از خودت مهم تر کسی هس؟؟!!ارایشگاه برو،خرید کن،کلاس شنا برو...

۱۷:همیشه مودب باش حتی اگ کسی...😐🤷🏻‍♀️

۱۸:همیشه شیک باش و زیبا لباس بپوش

۱۹:سعی کن همیشه مهارتای جدید یاد بگیری

۲۰:راه رفتن با کفش تق تقی((پاشنه بلند))رو یاد بگیر

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یره دگه کارمنو توداره بالامیگیره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱:همیشه مثبت و‌فعال باش،این کار باعث ارتعاش مثبت از شما میشه مث افتاب بخشنده و بی نیاز باش ۲:فقط در ...

همه ویژگیارو دارم 

ولی بم جذاب نمیگن میگن چقد ساده ای😑

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

یرگه(یارکم) کار مو و تو دِرَه بالا می‌گیره ♫♪

ذره ذره دِرَه عشقت تو دلم جا می‌گیره

روز اول به خودُم گفتُم ای‌یم مثل بَقی ♫♪

حالا کم کم می‌بینُم کار دِرَه بالا می‌گیره

کار دره بالا می‌گیره ♫♪

♫♯♯

چن شبه واز مودوزُم چشمامَه تا صبح به چْخت (سقف)

با به یک سمت بی‌خودی مات مِمنه ، را می‌گیره ♫♪

چن شبَه واز مث چهل سال پیش از ای مرغ دلُم

تو زمستون بَهِنه‌ی سبزه و صحرا می‌گیره ♫♪

سِبزه و صحرا می‌گیره .....اینم تقدیم بشماکه مشهدی هستید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

۲۱:لطفا موقع خواب ب چیزای خوبو قشنگ فکر کنین ک صب با خلق و خوی مثبت بیدارشین ن ک از دنده چپ پاشین بیاین اینجا همه رو ترور کنین😐😒🔪

۲۲:از نزاع و درگیری اجتناب کن بی زحمت،همیشه با ارامش رفتارکن

۲۳:هرگز صداتو بالانبر این شاخصه یک خانم با شخصیت نیستااا نگی نگفتم🤷🏻‍♀️

۲۴:ورزش یوگا و رقص برو ب تناسب اندامت کمک میکنه

۲۵:هرگز سعی نکن مث دیگران باشی کپی برابر اصل نیس خواهرجان😉

۲۶:لطفا از خودتون در حضور دیگران انقد تعریف تمجید نکنید بزار مردم بپرسن تو جواب بده

۲۷:همیشه بخند بزار دنیا خوشیتو ببینه😻🍃تو تاپیک قبلم شرکت😒🤪هم بخند هم بخندون

۲۸:ب دیگران کمک کن این کار شادی و‌سرزندگی بهت میده

۲۹:برای وقت خودت ارزش قائل شو این تنها چیزیه ک نمیتونی بخری

۳۰:از چیزی ک هستی راضی و‌شاکر باش

والسلام💕

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
چرا لیزر بیکینی گناهه؟؟؟!

کی گفته دقیقا؟!

اگه به دین واقعی اسلام باشه پیامبر فرمودند پاکیزگی نیمی از آسمانه.لیزر اگه پاکیزگی نیست چیه پس؟

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
یرگه(یارکم) کار مو و تو دِرَه بالا می‌گیره ♫♪ ذره ذره دِرَه عشقت تو دلم جا می‌گیره روز اول به خودُ ...

قررربون تو ک انقد معرفتی😌💕

کی گفته دقیقا؟! اگه به دین واقعی اسلام باشه پیامبر فرمودند پاکیزگی نیمی از آسمانه.لیزر اگه پاکیزگی ...

نیمی از ایمانه (بالا اشتباه تایپی بود)😉

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
کی گفته دقیقا؟! اگه به دین واقعی اسلام باشه پیامبر فرمودند پاکیزگی نیمی از آسمانه.لیزر اگه پاکیزگی ...

کثافت کاریه😐🥴

اوهوم

من تعجب کردم امضاشون رو دیدم!!

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
نیمی از ایمانه (بالا اشتباه تایپی بود)😉

ن همون اسمان درسته😹

خب سخنان گهر بار بنده تموم شد 

خوشال میشم از تجربیات و‌نظرات شما دوستان عزیزهم بهره مند شم😌🙂💕🍃