2777
2789
عنوان

چگونه به شدت جذاب باشيم؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 14425 بازدید | 103 پست

#سیاست_زنانه 

تو جمع از طرف شوهرت قولی به کسی نده یا مسئولیتی رو از طرفش قبول نکن

مثلاً یهو نگو آره علی آقا میرسونتت

یا علی آقا انجامش میده

شاید شوهرت برنامه دیگه ای داره واسه خودش

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

👸 #سیاست_های_زنانه 

حس تامین مردت رو نابود نکن 

خانوما بدترین چیز برای یه مرد اینه که بگه فلان چیز رو بخریم و ما بگیم نه

این غرور و حس تامین مرد رومیشکنه.

ما قصدمون دلسوزیه اما مرد رو از داشتن حس تامین محروم کردیم

مرد اگر برای زنی خرج کنه و اون زن هم خوشحال بشه اون مرد به اوج لذت میرسه

مرد واسه تامین کردن ساخته شده

ذاتش و آفرینشش همینه

اگر قناعت کنی و نخوای با آفرینشش مخالفت کردی و از بین بردیش 

💞واسه همینجا. مردهایی که خرج میکنن واسه زنشون بیشتر هم هواشو دارن

این یه اصله

اگه شما نخواید یکی دیگه مثل مادر و خواهر و ...میخواد و شوهرتون با کله براش تهیه میکنه

چون ذاتش اینه...

پس از شوهرتون بخواید

حتی اگه نتونه اون لحظه بخره

اما ازش بخواید

اونوقت ذهنش درگیر تهیه اون هست

اگر هم نتونه تهیه کنه خودش رو مدیون شما خواهد دونست

این یه اصلا تو زندگی...

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👸 #سیاست_های_زنانه

#تعریف_شوهر_نزد_خانواده_اش_ممنوع

هیچ وقت نزد خانواده شوهر تعریف شوهرتون رو نکنین

یعنی به مادرشوهر یا خواهرشوهرتون نگید که شوهرم درکم می کنه و در وقت بیماری کمک حالم می شه چون این کار شما باعث می شه حسادت اونا افروخته تر بشه

به جاش اگر شما پیش خانواده شوهر به شوهرتون بگید که خدا سایه تو رو همیشه بالا سرم نگه داره باعث وجود یه عشق بزرگ در زندگیتون می شه ...

(البته سعی کنین زمانی بگین که موقعیتش باشه) و همسرتون بیشتر از قبل علاقه خودشو بهت نشون میده

عزیزم چقدر جالب استاد پریسا نصری هم همه این ویژگی ها روتو دوره زن باهوش گفته

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
عزیزم چقدر جالب استاد پریسا نصری هم همه این ویژگی ها روتو دوره زن باهوش گفته

بله عزيزم بنده خيلي از دوره هاشونو شركت كردم و خيلي خوبه

سلام و صب بخير ب همگي💐

دوستان بابت ديروز ك كم مطلب گذاشتم و ب قولي ميشه گف قطره چكوني بود عذر ميخام از صبح ديروز تا نزديك سحر امروز سردرد شديد داشتم ك چشامو ب زور باز ميكردم🙁😣

ان شالله امروز جبران ميكنم😊🌿

بله عزيزم بنده خيلي از دوره هاشونو شركت كردم و خيلي خوبه

واقعا؟من دوره نانزدی هدفهمند و زن باهوش رو دارم اصلا نمیتونم‌گوش کنم،نمیتونم عمل کنم به حرف هاش

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
واقعا؟من دوره نانزدی هدفهمند و زن باهوش رو دارم اصلا نمیتونم‌گوش کنم،نمیتونم عمل کنم به حرف هاش

بله

واقعا تاثیر گزاره حتماااا ب نکاتی ک میگن عمل کنید و تاثیرشو ببینید😚💚

دکتر آسمان صحبت میکنه:  (خدا همه مریضا رو شفا بده😔🤪)  اول بذار اینم بگم: *اعتماد بن ...

سلاام دوست عزیز

عاشق بیانت شدم عالی بود😂👌

با آرزوی موفقیت🤍

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
سلااام تاپیک های خیلی مفید و آموزنده ای دارین👌 مطالعه کردم و لذت بردم🌱 خدا قوت 🤍

سلام ممنون از شما ک افتخاردادین و تاپیکای بنده رو مطالعه کردین😊💚

امیدوارم مثمرثمر واقع بشه حتی برا ی نفر🙏🏾🍃

سلام ممنون از شما ک افتخاردادین و تاپیکای بنده رو مطالعه کردین😊💚 امیدوارم مثمرثمر واقع بشه حتی بر ...

قطعا همینطوره❤

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
سلاام دوست عزیز عاشق بیانت شدم عالی بود😂👌 با آرزوی موفقیت🤍

عزیزمی😂🌹🌱

فضل پدر چه لطفی داره واسه ما؟ که بابا فاضل بود و فرزند شده فاضلاب!                                                                 -یاس

به نظرم تلاش برای جذاب شدن خواستار یه ازدواج عاشقانه بدنیست ولی وقتی دختری رو میبینم که می توپه به دختر ساده لباس تیره اونم در حالت دانشجویی  میگن نظرت بگو اوت دختر دهاتی عشق شوهر اومد اگه خرجش که شوهر میده دیگخ بدتر دختر.دهاتی دیپلمه جنس دوم بدبخت خاله زنک سلیطه کودن عقده گوز پایین شهری  🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥