2777
2789
عنوان

من رو به قصد طلاق گرفتن

4495 بازدید | 102 پست

بعد از سالها فهمیدم خانواده همسرم فکر می‌کردن حسش به من زودگذر هست و بعد یه مدت کوتاه جدا میشیم

مادرشوهرم همیشه تحقیرم می‌کنه و میگه ما آرزو داشتیم پسرمون یه زن درست و درمون داشته باشه در سطح خودش و خانوادمون نه توی بی‌خانواده

و هی میگه تو خودت رو انداختی به پسر من و یه حرف‌های نامربوط دیگه اما در حقیقت همسرم امد سمتم

کلی بهم تهمت پول پرستی زدن شاید من در لحظه اول پول برام مهم بود ولی الان دیگه فقط شوهرم و بچه‌ها مهمن و مادیات برام ارزشی نداره

شوهرم ۸ صبح میره و بعد از ۱۲ شب میاد خونه و تا من میام گله کنم میپیچونه و میگه بیا حرف‌های قشنگ بزنیم و ذهنت رو درگیر این حرفها نکن

ولی مگه میشه در برابر این حرف‌ها بیخیال بود؟

حتی بابت حضور کمرنگ و ساعت کاریش از خودش هم دلگیرم

حس می‌کنم دیگه من رو نمیبینه

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه  قطع رابطه کنی با ننش؟؟؟

نه به ننه خیلی وابسته هست

و چون ننه مشکل قلبی داره ما باید خفه بشیم تا اون رنجیده نشه

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

هیچی جز خودت و بچه هات مهم نباشه.

خداروشکر کن که شوهرت میره سرکار.

من دق کردم از بی پولی و بیکاری و حسرت مغزم دردمیکنه انقد با سیلی صورتمو سرخ نگه داشتم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
حست درست میگه چرا باید ۱۶ ساعت کار کنه؟؟ کارش چیه مگه؟

پزشک متخصص

هم دانشگاه هست هم مطب

میدونم واقعا تایمش پره و دنبال زن دیگه‌ای نمیره ولی انگار دیگه من رو هم نمیبینه

تا دوازده شب چه کاری !!!!!

مطمئنم که نمیپیچونه