2777
2789
عنوان

دختر بیست و چهارساله

247 بازدید | 25 پست

دختر متولد ۸۰ که میشه ۲۴ سالش برای ازدواجش زوده یا دیره؟

حالا فعلا هیچ خبری نیست برام...اطراف من زود ازدواج میکنن

من از ۲۰ سالگی به فکر ازدواج بودم

خواستگار داشتم همشون رد کردم چون به دلم نبودن اکثر خواستگارام دهه شصتی بودن متولد ۶۸ ۶۹ بعضیا هم ۷۰ 

بنظرتون سنشون دلیل خوبی برای رد کردن بود؟

و اینکه تصمیم گرفتم تا دوسال بعد ازدواج نکنم و برای ارشد بخونم 

زود که اصلا نیست  ولی دیرم نیست خیلی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج نکن اگر فکر میکنی به سن و ساله ازدواج نکن اگه فکر میکنی اطرافیانت همه زود ازدواج میکنن 

ازدواج یه اتفاق باید پیش بیاد به زمانش به ادمش 

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...

عزیزم از الان تا ۲۸ وقت داری بعدش واقعا پشیمون میشی 

همه تاپیک های دخترا سن بالا ببین متوجه میشی 

ارشد بخونی قراره کیفیت زندگی ت بهتر باشه ؟ یا قراره سطح انتظارات ت قراره بره بالا و سختگیر تر بشی ؟ 

شغلت چیه الان ؟

.

تو فامیل همسنای من دو شکم زاییدن😂 از نظرشون دیرم شده

خب کار اونام اشتباه نبوده و باید سعی کنی با جامعه خودت تا حدودی هماهنگ باشی اگه مورد مناسب اومد سخت نگیر ازدواج کن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم از الان تا ۲۸ وقت داری بعدش واقعا پشیمون میشی همه تاپیک های دخترا سن بالا ببین متوجه میشی ارشد ...

۲۸ هم دیره تا ۲۶ 

عزیزم از الان تا ۲۸ وقت داری بعدش واقعا پشیمون میشی همه تاپیک های دخترا سن بالا ببین متوجه میشی ارشد ...

الان شغل ندارم

ولی فکر میکنم اکه دانشجو ارشد باشم بعدا خواستگار تحصیل کرده برام بیان مثلا طرف فوق لیسانس یا دکتری داشته باشه

ولی الان چندان تحصیل کرده نمیان برام