2777
2789

من تقربا ۸ ماهه ازدواج کردم شوهرم فک کرده مثل دوران مجردیشه ک هر وقت بره و بیاد هیچ کس بهش کاری نداشته باشه الان چندمین باره منو میزاره تنها تو خونه میره پیش رفیقاش دیگه خسته شدم خدا میدونه چقد ددسش دارم میترسم رفیقاش کار دستش بدن چیکار کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میدونه چقدر سخت بدستش اوردم

تو دانشگاه باهم آشنا شدیم و بعد چند ماه ب خانواده هامون مطرح کردیم چون سطح مالی من بالاتر از اینا بود و .. بابام خیلی مخالفت میکرد از طرف اون مخالفتی نبود ولی من دوسش داشتم و این ازدواج سر گرفت الانم خوبیم زندگیمو دوست دارم بابامم حمایتمون کرد از لحاظ خونه و ماشین حتی بهش کار داد تو شرکت خودش اما این قدر نمیدونه

عزیزم بزاربره بهش گیرنده مردهااززنی که بهشون گیرمیده وشک میکنه بیزارن

خیلی اذیت میشم میره دو سه شب میاد منم خوابم میبره تنهایی خوابای ناجور میبینم اذیتم 

خیلی اذیت میشم میره دو سه شب میاد منم خوابم میبره تنهایی خوابای ناجور میبینم اذیتم 

خیلی بده اینجوری، من فکرکردم دوساعت میره اگه بیرون خونه میمونه خیلی بده رفیقاش هم منحرفش میکنن اصلابهش بگوتودیگه زن وزندگی داری واسه چی میره بارفیقاش

روزایی که با دوستاش میره تو هم برای خودت برنامه بذار و خودت را خوشحال نشون بده و سعی کن زودتر از اون ...

جالب اینجاس اصن نمیزاره من بیرون برم میگه هرجا میری خودم ببرمت بیارم نمیدونم اسمش غیرته یا بد چشمی داداشاشم اینجورین ولی این خیلی بدتره حتی تو ترافیکم میمونیم سریع شیشه طرف منو میده بالا اصن یه کارایی ..

خدا میدونه چقدر سخت بدستش اوردم تو دانشگاه باهم آشنا شدیم و بعد چند ماه ب خانواده هامون مطرح کردیم ...

به بابات بگوباهاش صحبت کنه نزارتنهات بزاره ببخشیداینومیگم به زودی رفیقاش اونوبه فسادمیکشن خیلی مراقب باش

خیلی بده اینجوری، من فکرکردم دوساعت میره اگه بیرون خونه میمونه خیلی بده رفیقاش هم منحرفش میکنن اصلاب ...

واقعا .. به بابام اینا نمیگم باخودم میگم بزار زندگی کنم ب بابام بگم این یه چی میگه اون یه چی میگه زندگیم میره هوا