2777
2789
عنوان

جوش زدن بازووکتف بعدازاصلاح

317 بازدید | 22 پست

سلام خدمت دوستان نی نی سایتی   بچه هامن وقتی بازوهامواصلاح میکنم جوش میزنم کسی تجربه ای داره که جوش نزنم؟قبلاژیلت اصلاح میکردم ولی الان باپودرنوره واپلاسیون هم جوش میزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه برام تایک هفته اولی جوش نمیزنم ولی بعدش افتضاح جوش ریزمیزنم

فک کنم از وقتی موهای جدید شروع به بیرون اومدن میکنن پوستو تحریک میکنن و باعث جوش میشه

🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸
فک کنم از وقتی موهای جدید شروع به بیرون اومدن میکنن پوستو تحریک میکنن و باعث جوش میشه

به نکته خوبی اشاره کردیدحتمابراهمونه.ولی کاشکی راهی بودجوش نزنم وقتی تاپ میپوشم حس خوبی ندارم

به خاطر این که بعد یه هفته موها شروع به دراومدن میکنن اگه پوستت روشن دکلره کن موها رو

آره پوستم خیلی روشنه ولی یکم موهای بازوم سیاهه براهمین حساسم پرموهم نیستم ولی چون رنگ موهام یکم تیره ست توچشمه

به نکته خوبی اشاره کردیدحتمابراهمونه.ولی کاشکی راهی بودجوش نزنم وقتی تاپ میپوشم حس خوبی ندارم

راستش برای منم همینطوریه 

اگه کرکیه نزن اصلا ولی اگر‌ لازمه بزنی اول با شامپو بدن بشور بعد خیلی نرم با نمک بدن اسکراب کن بعد شیو کن 

اگر کرکی نیست لیزرم میتونی کنی

🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸
آره پوستم خیلی روشنه ولی یکم موهای بازوم سیاهه براهمین حساسم پرموهم نیستم ولی چون رنگ موهام یکم تیره ...

منم همینطوره به خاطر اون دکلره میزنم موها بی رنگ میشه دیگه جوش هم نمیزنی