2777
2789
عنوان

بچهاتون تو خونه چی میچوشن الان

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 46 پست

من و دخترم هیچ وقت دو تا نپوشیدیم. به گرمی عادت کنم زود با باد خوردن بدن درد میگیرم . تو هر فصلی تیشرت شلوار یا شلوارک  گاهیم تاپ. دخترم که استین بلند اصلا نمیتونه بپوشه  

روانشناسی کودک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂🤣 میدونم عجیبه  اهوازم یه دو روز هوا بهتر شده بود باز امروز گرم شد دیگه کولر زدیم بتونیم بخ ...

اونجا هنو پاییز نشده 😐😶

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
واقعا اینقد گرمه ؟تاحالا سمت جنوب نرفتم ولی استادمون میگفت تخم مرغ بندازی رو آسفالت سرخ میشه! 

دروغ نگفته،درحد جهنم هست.😢.من البته اهواز نیستم ولی یکی از شهرهای جنوبی ام

یعنی رفتی بیرون از خونه تو تابستون دیگه جونت داره میاد بالا از گرما و شرجی

عزیزممم ❤ما مشهدیم بخاری ها روشن زیر پتو اهوازیه خون گرم دلت همیشه گرم به الطاف خدا🌸

خوشبحالتون دعا کنید این طرف هم بارونی چیزی بیاد یکم هوا خنک شه 🥲

من مثل روانپزشکا صحبت میکنم  و عین روانیا عمل میکنم 
واقعا اینقد گرمه ؟تاحالا سمت جنوب نرفتم ولی استادمون میگفت تخم مرغ بندازی رو آسفالت سرخ میشه! 

استادتون درست میگه😂😂

اونجا هنو پاییز نشده 😐😶

ما اینجا پاییز نداریم🤣🤣 تابستون و زمستون داریم فقط 

از تابستون زرت میپریم تو سرما🤣🤣 دو ماه سرده ۱۰ ماه گرمه🤣

خوشبحالتون دعا کنید این طرف هم بارونی چیزی بیاد یکم هوا خنک شه 🥲

اینجاهم فقط سردِ  خشک    یکی دوبار بارون اومد خدا میدونه چقدر برا اینکه بارون بباره دعا میکنم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نشده دیگه  ما عید رفتیم بند عباس یه عالمه لباس گرم برده بودیم دریغ از یه تیشرت هلاک شدیم از گر ...

اینجا الان بخاری تا ته بالاس 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
شما کجایید

اصفهان