2777
2789
عنوان

یکی از همکارام گفت خیلی خوش اخلاقی خانوم دکتر فقط حیف...

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 155 پست
شک دارید !!  راستش الان که اینو گفتید من در مورد ادعای شما به شک افتادم  میشه بپرسم چرا ...

حتما برای اینه خانوم دکتر که برای هر کدام یه دوره تخصص کامل دیده شده فقط نمیدونم چرا اکثرا اینقدر جوانن برای اینهمه تخصص😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برای اینه خانوم دکتر که برای هر کدام یه دوره تخصص کامل دیده شده فقط نمیدونم چرا اکثرا اینقدر جو ...

کاملا درسته 

شما همین که تعجب نکرد از بورد عمومی و با توجه به پاسخ تون میشه فهمید که اهل دروغ و فریب نیستید 

اما نمی‌دونم ایشون که مدعی هستند پزشک هستن چطوری از بورد دکترای حرفه ای خبر نداره !!

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
خانوم دکتر این چه ربطی داشت نظام پزشکی بفرمایید لطفا

شما هم بزارید

جدی کنجکاوم ببینم کدومتون دروغگو از اب درمیاد☹☹☹

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
من رزیدنت قلبم عزیزم و حدی متاسفم برای مردمی ک اینحوری سرکارشون میذارین

صرفا با گزاشتن عکس از یک کاغذ دکتر بودن شما مشخص نمیشه اونم وقتی دارید اطهار میکنید  در مورد بورد دکترای حرفه ای چیزی نمیدونی 

خود من هر ترم که گذشت کلی از جزوه هامو ریختم بیرون دانشگاه داخل سطل 

خیلی ها میتونن برن اون جزوه هارو بردارن و از قسمت آخرش که نوشته دکتر فلانی عکس بزارن توی سایت 

اصلا شما اگر واقعا پزشکی و واقعا باور داری من دروغ میگم 

چرا خودتو به من اثبات می‌کنی ؟ 

من متاسفم برای شما 

با این ادعاهای صد من یه ارزن 

شما هم بزارید جدی کنجکاوم ببینم کدومتون دروغگو از اب درمیاد☹☹☹

من ترسی ندارم عزیزم اگه بخاطر شناسایی شدن نبود که حتما میذاشتم همین الان ایشون نظام پزشکی رو بذارن من هم میذارم اما تو یه نگاه به تاپیکای من وخانوم دکتر بکنی ویه نگاه به تاپیکای ایشون خودت متوجه میشی کار سختی نیست

کاملا درسته  شما همین که تعجب نکرد از بورد عمومی و با توجه به پاسخ تون میشه فهمید که اهل دروغ ...

راستی خانوم دکتر حرف به حرف شد یادم رفت بگم تبریک میگم برای بورد امیدوارم هر روز شاهد موفقیت بیشترتون باشیم🌹

راستی خانوم دکتر حرف به حرف شد یادم رفت بگم تبریک میگم برای بورد امیدوارم هر روز شاهد موفقیت بیشترتو ...

منم همینطور عزیزم 

خوشحالم شمارو دیدم توی سایت 

موفق باشید دکتر عزیز 🌹