2777
2789
عنوان

یکی از همکارام گفت خیلی خوش اخلاقی خانوم دکتر فقط حیف...

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 155 پست
من ترسی ندارم عزیزم اگه بخاطر شناسایی شدن نبود که حتما میذاشتم همین الان ایشون نظام پزشکی رو بذارن م ...

فک کنم کلا رفت☹

اینجا خیلیا ب دروغ مدعی میشن ک ما دکتریم...بعد جالب اینجاست ک وقتی سوال پزشکی داری اینهمه دکتر و دانشجو پزشکی همه غیب میشن

منظورم ب شما نیست البته...ولی خب میگم اگه بی اعتمادم باشیم حق داریم😂💔💕

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
شما هم بزارید جدی کنجکاوم ببینم کدومتون دروغگو از اب درمیاد☹☹☹

استارتر تاپیک دروغ نمیگن 

ایشون واقعا دکتر هستند 

اما کاربر stubborn_girl جای شک وجود داره چون حتی از بورد دکترای حرفه ای پزشکی خبر ندارن !!

منم رفتم توی پنل پزشکیم توی سازمان نظام پزشکی 

از پنل پزشکی معتبر تر نداریم ازش اسکرین گرفتم که میزارم اینجا 

چون نظام پزشکی رو هم الکی میشه از یک دکتر دیگه گزاشت 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر تاپیک دروغ نمیگن  ایشون واقعا دکتر هستند  اما کاربر stubborn_girl جای شک وجود دا ...

درسته عزیزم...موفق باشی انشالا

متاسفانه سایت پر شده از دکتر نما...نمیدونم چرا انقدر عقده دارن واقعا...ادم دیگ یکیم میگه پزشکم نمیتونه باور کنه انقدر دروغ گفته شده چند وقت پیش یه کاربر تاپیک زد و مدعی شد پزشک قانونیه و کلی با توهمات ذهنش از فضای پزشکی قانونی مردمو ترسوند تهش کاشف ب عمل اومد ارشد شیمی ژنتیک داره😐😂😂.

بابت شک کردنم عذر میخوام

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
درسته عزیزم...موفق باشی انشالا متاسفانه سایت پر شده از دکتر نما...نمیدونم چرا انقدر عقده دارن واقعا ...

خواهش میکنم عزیز دلم 🌹

شما حق دارید 

بالاخره هرکس ادعایی داره باید اثبات کنه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )