والله من با کلی دنگ و فنگ میپزم اندازه خورشت سخته:))) گوجه رو رنده میکنم بعد با پیاز داغ و رب تفت میدم غلیظ بشه سیب زمینی نگینی سرخ شدم از قبل اماده کردم اخر به مایه گوجه اضافه میکنم و برنجم آبکش که کردم مخلوط میکنم ته دیگ و دم انداختن و خوردن با ماست و خیار یا سالاد شیرازی:)))) به به :))))
پیاز تفت میدم پوره گوجه و ادویه و سیب نگینی میریزم یه کوچولو هم رب میزنم تفت میدم آب میریزم یکم که جوش خورد سیبا پخت برنج و میریزم و آبش که کشیده شد دم میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!