2777
2789
عنوان

یکی از همکارام گفت خیلی خوش اخلاقی خانوم دکتر فقط حیف...

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 155 پست
اهمیت ندین همکار عزیز 🌹 با همکارای آقا و دانشجو های مذکر تون مغرور رفتار کنید تا به خودشون اجازه ی ...

باشه فهمیدیم دکترید شمام 

موفق باشید

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور میکنی نوتیف رو دیدم مطمئن بودم اینو میگین ♥️

باور میکنی نوشتتو دیدم بلند بلند خندیدم🤣🤣😍

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

عاشقت شدم که🤣

دوران بچگی یادته چقد میگفتیم 

من هر کی حرفی بهم میزد میگفتم وایسا 

آینه کوچیکمو برمیداشتم میگفتم نگا اینه اینه 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
باور میکنی نوشتتو دیدم بلند بلند خندیدم🤣🤣😍

عزیزممممم 😁❤️

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 

میگفتی دل ب دل راه داره البته از نظر من علاوه بر زشتی شما از  کمبود شعور هم رنج میبرید

و اینکه عزیزم قیافه سلیقه ایه..من بعضیا بهم میگن معمولی..بعضیا میگن خوشگل...بعضیا هم عینا گفتن زشت..خوب ک چی؟هرچی باشیم همینیم دیگ...از زندگیت لذت ببر

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...