2777
2789
ای وای انقدر هم بغلیه

بشین رو مبل بغلش کن..با بازی سرگرمش کن..تو شرایطی قرارش بده که ایستاده بغلش نکنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباشی استرسم نداشته باشه حتما برو پیش پزشکت یا اگه شمارشون رو داری بهشون زنگ بزن شرایط رو توضیح بده ان شاء الله که چیز مهمی نی هم خودتون وهم نی نی تون مشکلی ندارین ب امید خدا

حآلا خونه ترشحات که نیس که انقدر آخ و آوخ میکنید

عزیزم ادم فکرشو ک میکنه خون چیه و از کجا اومده خب حالش ب هم میخوره چرا بهتون برمیخوره جای عذرخواهی از بقیه.

بعضیا پد بهداشتی خودشونم با چندش عوض میکن خب دست خودشون نیست

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
اخه الان نیستش احتمالا شنبه بهم وقت بده تا اون موقع صبر کنم؟

برو ۱ دکتر دیگه عزیزم..اونجا بین مریض بهت نوبت میده چون اورژانسی هستی..زایشگاهم اصلا نرو اذیت میشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

انشالله که هیچی نیست.اصلا نگران نباش.اگر به دکترت دسترسی داری برو پیشش.اگر نه که برو اولین مامایی که بهت همون موقع وقت می‌ده.می‌فرستت سونو و همه چیز که اوکی بود برات شیاف میده .

خدایا من به بخشندگی‌ات ایمان دارم
اخه الان نیستش احتمالا شنبه بهم وقت بده تا اون موقع صبر کنم؟

بزنگ ب منشی بگو باردارم خون ریزی کردم پیازداغشو زیاد کن استرس و گریه بنداز تو صدات .کی میاد فرداهست؟ب موبایل دکترت بزنگ شماره نداری؟

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢