2777
2789

پس چرا تو واقعیت چنین آدمی نیست!؟

مگه میشه دعوت کنیم و انتظار دعوت نداشته باشیم

مگه میشه هدیه بدیم و انتظار نداشته باشیم بمون هدیه بدن

چرا مگه بقیه کین ک فقط ما باید بشون خوبی کنیم؟؟

واقعا کسانی ک چنین شعاری میدن فازشون چیه؟!

والا من ب هرکس خوبی کردم یا هر فرضم کرد یا پرو و پر توقع شد و سو استفاده کرد

تو نیکی میکن و در دجله انداز

که ایزد در بیابانت دهد باز.

معنیش این نیست صدبار دعوت کنی و جبران نکنن. به همون مقداری خوبی کن که بتونی بی توقع خوبی کنی. مثلا یک بار دعوت کن ولی اون یکبار هی خودخوری نکن و منتظر جبران نمون. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بع هرکی خوبی کردم برعکسشو انجام داد 

اتفاقا من انتظار دارم 

انتظار دارم همونطور که رفتار میکنم باهام رفتار شع

من وقتی یع کاسه پر از عسل میدم بع یه نفر 

انتظار ندارم که بر....ینه توش برگردونع بهم 

من واقعااا انتظار دارم 

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

آدمها البته بعضی ها اصلا لیاقت خوبی رو ندارن،اصلاااااااااا

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

دقیقا یا اینکه پرو بشه فکر کنه وظیفه ته

اهوم 

ولی من همیشه ضربع خوردم

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

بد کردی عزیزم 

ولی مطمئن باش خدا برات جبران میکنه

من خیلی با جاریم اوکی ایم(میتونی تاپیکمو بخونی)

همه کارامون رو مساوی انجام میدیم 

یعنی اینطوری نیست ک بهم دیگه محل نزاریم اینا 

توام باید تعادل رو رعایت میکردی

با منی؟!

مگ شما پیام منو ریپ نزدی کمک حال جاریم بودم؟؟؟

چ ضربه ای

به هرکی خوبی کردم 

بعدش شدم ادم بده 

یعنی هیچ وقت اونطوری که باید باهام رفتار نشد