2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حآلا خونه ترشحات که نیس که انقدر آخ و آوخ میکنید

ببین یه شیاف پروژسترون ترجیحا خارجی بذار و برو دکتر واست سونو مینویسه..اونجا مشخص میشه شاید کار سنگین کردی شاید جفتت پایینه

خلاصه انشالله هیچی نیست فثط استراحت رو شروع کن و مصرف شیاف و

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
باشه انقدر استرس دارم دیگه لحاظ نکردم .که عکس خونه چه ربطی به بارداری داره

والله فک کردیم بارداری و برای چیدمان خونه نظر میخوای 😒

شماره ی متخصصی که تحت نظرش هستی، رو نداری باهاش تماس بگیری؟؟ معمولا شمارشون رو برای اینطور موارد  میدن 

حالا دونه دونه باید بیان بگن فک کردیم خونه گفتی .اه چقدر چندشید شما ها.

اسی جان استرس نداشته باش انشالاه ک چیزی نیست امروز برو پیش دکترت .صلوات میفرستم برای خودت و تو دلیت.استرس و اضطراب نداشته باش فقط .اینچیزا تو بارداری پیش میاد درمانشم دکترت میگ بهت ..اومدی ازدکتر تگم کن ببینم چیکارکردی💖💋

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
چهارماهه چیکار کنم الان دیدم کسی تجربه ای داره درد ندارم

منم لک بینی خیلی بیشترازاین داشتم نگران نباش.دوستم حتی خونریزی کردهیچی نشد.برو دکتر شیاف پروژسترون بده احتمالا جفتت پایینه

استرس نداشته باش خانوم عزیز

ان شاءالله که چیزی نیست

به پزشکت مراجعه کن

من توی ۱۱ هفتگی دچار خونریزی تقریبا شدید شدم. که شکر خدا با آمپول و شیاف پروژسترون قطع شد

شما هم تحت نظر باش و سوره حجرات رو بخون

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم