2777
2789
عنوان

زایمان هشت ماهگی

13939 بازدید | 56 پست

دوستان توروخدا بدادم برسید کسی بوده که تو هفته 34اخر ماه هشت زایمان کنه بچش چیشده من دارم ممیییمیرم از استرس

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرره دوست خواهرم..آمپول ریه براش زدن قبل از زایمان(البته فک کنم زدن) با منی که هفته چهل تموم شد و زایمان کردم فقط ۵۰ گرم وزن بچش تفاوت داشت..نگران نباش عزیزم دیگه اول ماه ۹ هستی و ریه بچه ات کامله خداراشکر

منم تهدید ب زایمان زودرس هستم و هر روز ک میگذره خدا روشکر میکنم طبق اطلاعاتی ک من بدست آوردم تا پایان هفته 32 برسه خیلی خوبه شما که 34 هستی نگران نباش زایمان کردین؟ 

میگن بعد ۳۶ هفته دیگه نیازی به دستگاه ندارن  چیزی شده مگه؟

دکتر بهمذگفت احتمال زایمانت از 34-هفته هست

خواهرشوهر من 34هفته به دنیا اومد بچش،سالمه الان ده سالشه نگرانی نداره ،از سی و دو که رد شدی بچه زنده میمونه صددرصد

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
منم تهدید ب زایمان زودرس هستم و هر روز ک میگذره خدا روشکر میکنم طبق اطلاعاتی ک من بدست آوردم تا پایا ...

جدی یعنی نمیذارنش تو دستگاه 

البته امپول ریه ام زدم یکم دل درد دارم امروز میترسم 

بله مادر من ۳۴ هفتگی زایمان کرد کیسه ابش پاره شده بود خواهرم دوروز توی دستگاه بود وبعد هم بارضایت شهصی اوردیم خونه فقط خیییلی کوچیک بود نمی شد بغلش کنیم دقیقا تا یک ماه خواب بود فقط شیر می خورد ومی خوابید

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭
خواهرشوهر من 34هفته به دنیا اومد بچش،سالمه الان ده سالشه نگرانی نداره ،از سی و دو که رد شدی بچه زنده ...

وای جدی خداروشکر استرس کشتم

بله مادر من ۳۴ هفتگی زایمان کرد کیسه ابش پاره شده بود خواهرم دوروز توی دستگاه بود وبعد هم بارضایت شه ...

چندکیلو بود مگه؟ 

جدی یعنی نمیذارنش تو دستگاه  البته امپول ریه ام زدم یکم دل درد دارم امروز میترسم

راستی جاریم هم ۳۴ هفته کیسه ابش پاره شد دخترش دنیا امد ولی چون وزنش خوب بود ۲ ونیم کیلو بود دیگه اصلا دستگاه نذاشتن مرخص شد بامامانش امد خونه

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭
دکتر بهمذگفت احتمال زایمانت از 34-هفته هست

دکتر احتمال داده. 

بعدشم روزهای پرخطر رد شدن 

چیزی نمیشه 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
نگران نباش نهایتا چند روز میره دستگاه دختر خاله ی من هفته 29 ب دنیا اومد الانم همه چیزش اوکی هستش ام ...

بعد سزارین میشیم حتما؟