2777
2789
عنوان

زایمان هشت ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13952 بازدید | 56 پست
فکر میکنم مثل همین آمپول پروژسترون هست کاراییش چون اول اومد این آمپول رو بنویسه بعدش گفت نه خارجیش ن ...

عه چ جالب نمیدونستم حالا میپرسم از دکترم ممنون

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم تا الان خاصم عکس شونومو بذارم اپلود نشد 

ببین این که سزارین باشی یا طبیعی را فقط دکتر زنان تشخیص می ده توی سونو مگه بچه با پا باشه که بگن سزارین شماهم یک طبیعی داشته پس احتمالش خیلی کمه که سزهرین پیش بیاد مگر اینکه خدایی نکرده برای خودتون یا بچه مشکلی پیش بیاد وسز اورژانسی بشین وگرنه همون طبیعی می شه

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭
ببین این که سزارین باشی یا طبیعی را فقط دکتر زنان تشخیص می ده توی سونو مگه بچه با پا باشه که بگن سزا ...

اها خداکنه طبیعی بشم من سر بارداری قبلم اصلا دکتر نرفتم ی بار تو هفت ماهگی رفتم اونم برا سونو ن قرصی خوردم ن چیزی ایا این سری هم میتونم همون کارو کنم بچه اولم موقع زایمان وزنش 3کیلوو300گرم بود و این بچم وزنش 140گرمه بنظر شما تا زایمان وزنش یه 3کیلیو میرسه بدون اینکه برم دکترو این چیزا

اها خداکنه طبیعی بشم من سر بارداری قبلم اصلا دکتر نرفتم ی بار تو هفت ماهگی رفتم اونم برا سونو ن قرصی ...

خب ببین وزن بچه که فقط به خوراک وتغذیه مادر مربوط می شه واون قرص ها فقط واسه کمبود مادر هست مثلا اهن باعث می شه که کمتر موهات بریزه پس واسه وزن فقط خودت تقویت کن مورد دوم ببین دیگه الان مثل قدیم نیست زنها خودشون بدون دکتر رفتن بچه دارن بشن قدیم همه خوراکی ها طبیعی بود الان همه شیمایی شده خدایی نکرده اگه فشارت رفت بالا یا قندت می خوای چی کار کنی پس دکتر برو مثلا من خودم تیرویید داشتم دکتر بهم گفت اگه قرص نخورم یچه ام کم ذهن می شه پس دکتر برو پیادروی وهم برو تغذیه خوب هم داشته باش انشالله نی نی گلت را صحیح وسالم وطبیعی دنیا بیاری

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭
وای جدی خداروشکر استرس کشتم

نه بابا تو دیگه از خطر رد شدی خداروشکر ،بعدشم همین استرس سمه برات ،ریلکس باش بیخیال باش هیچی نمیشه انشاالله

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋