2777
2789

من رفتم عطاری برای پرشدن صورت ,بهم سویق(ترکیب پودر جوانه گندم و سنجد و یسری چیزای دیگست) داد.گفت دو دوره باید بخوری تا جواب بگیری.ناشتا یه قاشق غذاخوری.الان وسطای دومیشم😑ولی خودم تغییری حس نمیکنم

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دارو خودتو چاق نکن

منم لاغرم قدم ۱۷۰ وزنم ۵۰

ماه پیش  روزی دو لیوان شیرموز با عسل و پودر سنجد میخوردم شبا هم موقع خواب ی پیاله گندم با عدس و کشمش می‌پختم میخوردم هر هفته ۲ کیلو چاق میشدم

ولی متاسفانه بخاطر پرخوریم و میخوردم میخوابیدم به شدت معده درد گرفتم باعث شد نتونستم غذا اینا بخورم بازم لاغر شدم😭

با دارو خودتو چاق نکن منم لاغرم قدم ۱۷۰ وزنم ۵۰ ماه پیش  روزی دو لیوان شیرموز با عسل و پودر س ...

من‌اگ‌اشتها داشتم‌ خب میخوردم

خکراکم‌معقوله ن کمه ن زیاد اخه این همه نمیتونم بخورم😃

من‌اگ‌اشتها داشتم‌ خب میخوردم خکراکم‌معقوله ن کمه ن زیاد اخه این همه نمیتونم بخورم😃

ولی من قشنگ میخوردم.خیلی خوب بود ولی معمولا نابود کرد الان نمی‌خورم بهتر شدم

با دارو خودتو چاق نکن منم لاغرم قدم ۱۷۰ وزنم ۵۰ ماه پیش  روزی دو لیوان شیرموز با عسل و پودر س ...

من قدم ۱۶۴ و وزنم ۶۱ کیلوعه حتی یک کیلو اضافه وزن دارم ولی میخوام تو پر به نظر برسم