2777
2789

نرم افزارشون کار نمیکنه میگ برو ثبت احوال من بلد نیستم

چرا کسی رو بلد نیست پشت گوشی مینشونن اه ۴۰ دقیقه منتظر بودم  اخرشم میگ بلد نیستم مشکلتو حل کنم

انگار وقتمونو از سر جوب اوردیم

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگ نمیذاره وارد حسابم بشم کلا زد نابود کرد سیستمو تا قبلش فقط نمیتونستم معدل حساب بگیرم

الان هشدارش یا مثلا خطای ورودش چیه؟ محدودیت زمانی گذاشته که مثلا ۲۴ ساعت دیگه وارد بشید؟

شاید کامل احراز هویت نشدید... 

معدل حساب هم هر ساعت سه بار میتونید اقدام کنید... 

کلا حضوری هم میری بانک دلشون نمیاد دهن مبارکشون رو باز کنند.البته بعضیاشون

اره از وقتی همراه بانکا اومده هییییچ کار نمیکنن 

مگر فقط برای تاییدیه وام بری مهر بگی درخواست و مدارکم کامل بارگزاری شده انگشت مبارکو بزن تایید بشه بریزن برام

اره از وقتی همراه بانکا اومده هییییچ کار نمیکنن مگر فقط برای تاییدیه وام بری مهر بگی درخواست و مدارک ...

من و همسرم کار بانکی داشتیم هر وقت می رفتیم می گفتن سیستم مشکل داره ما هم هر دو شاغل با بچه کوچیک انگار منتر اینا بودیم دیگه شوهرم بهشون گفت کارم رو راه نندازید میرم سرپرستی شکایت شعبه رو می کنم دیدم سریع گفتن سیستم وصل شد   

الان هشدارش یا مثلا خطای ورودش چیه؟ محدودیت زمانی گذاشته که مثلا ۲۴ ساعت دیگه وارد بشید؟شاید کامل اح ...

معدل حساب رو میزد خطای سرور

به لطف ایشون کلا دیگه نمیتونم وارد نرم افزارمم حتی بشم دیگ

.