یه اتفاق می افته خستمم کم آوردم چقدر امید الکی به خودم بدم 😭
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خییییلی سخته خییییلی خودم سالهاست دارم تمرین میکنم بازم گاهی کم میارم ولی دقیییییقا تو اوج ناامیدیه که باید امیدوار باشیم باید با تمام وجودت از منیت و از امید به غیر از خدا ببری
زندگی همیشه همینقد مزخرفه گلم واسه همهمونولی اومدیم که زندگی کنیم دیگه نه؟تنها کاری که میتونیم کنیم ...
ولی من زندگیم پر سختی بوده
همیشه میگن اینو گفتی اینو نگفتی خسته شدم از بس باید تو جمع مهمونی حواسم جمع باشه همیشه فقط با دوستام خوش میگذره چون خودمم دیگه نگران نیستم اینو بگم اینو نگم هی(:
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
دعا کنین انشاءالله که ظهور امام زمان نزدیکه دنیامون بهشت میشه. با امام زمان صحبت کنین درددل کنین همیشه. از پدر و مادرمون هم مهربونتر هستن.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
با مردنت همه چیز حل میشه؟! حالاکه یه روز بد داشتی به همین راحتی میخوای جا بزنی؟! تو عاشق این بازیی..
اره خب دیگه قرار نیست آدما رو ببینی
قرار نیست مردم از حسودی نامزدیت خراب کنن دعا نویس بگیرن
قرار نیست تو مهمونی حواست باشه چی میگی چی نمیگی بابا خوشت نمیاد ار من چیکار کنم خسته شدم از بس همش حواسمه چی بگم جی نگم
دعا کنین انشاءالله که ظهور امام زمان نزدیکه دنیامون بهشت میشه. با امام زمان صحبت کنین درددل کنین همیشه.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
دعا کنین انشاءالله که ظهور امام زمان نزدیکه دنیامون بهشت میشه. با امام زمان صحبت کنین درددل کنین همیشه.
درد را در آغوش بگیر به گرمی آغوشت که عادت کند ، سرد میشود . . .
اینقدر به آغوش کشیدم سوختم دیگه هیچ دردی روم اثر نداره فقط خستم