2777
2789
عنوان

پسرم سه سالشه کار های بد انجام میده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 83 پست
محمد قلی همون نون خشکیه؟؟؟😂😂

همون چشم دریده  تو نت بزنین ویدیوشو ببینین. خخخ

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر بزار خیالت راحت کنم  با روانشناس راجب این موضوع صحبت کردم خودم اصلا چیز مهمی نیست از ...

آها یه چیز دیگه

اگه استرس داشته باشه ام ممکنه اینکارو بکنه

منظورم استرس کوتاه مدت نیستا

مثلا استرس از دعوای پدر و مادر باهم. یا استرس از دعوا شدن از طرف پدر مادر یا کتک خوردن و تنبیه اشتباه شدن. 

یا استرس از چیزایی که همیشه می‌ترسه 

توی فامیل از کسی میترسه توی دوستاش یا حالا هرکی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
من دخترمو با محمد قلی سبزی خور کردم. 😂حالا تو برناممه لبنیات خوزشم کنم با هاش. با ادبم شده هر چی می ...

شوخی میکنی دیگه؟؟؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
والا من خودمم تحت تأثیر بچه ها ازش حساب میبرم      

😂😂😂😂😂😂😂😂دخترم نمیترسید واکنش دختر خالشو دید از اون موقع ازش میترسه وگرنه نگاش میکرد میخندید

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
امشب دیگه زدم به سیم آخر میخواستم بزنمش شوهرم نذاشت

اتفاقا این حرکت باعث میشه توی سرش بمونه

توجه کن ک من و تو میدونیم کار بده 

یه بچه سه ساله چه میفهمه خوبه یا بده

اگر تو خونه دعوا ندارید استرسی نیست اتفاق خاصی نیوفتاده یا شما باهاش دعوا نمیکنید

شاید اخبار رو دنبال میکنید حرف میزنید اتفاقات این چند وقت

همین روش تاثیر گذاشته ترسیده

بچه ها برای خلاص شدن از استرس اینکارو میکنن چون اصلا حس جنسی ندارن بخوان فکر اون باشن و تخلیه اش کنن اون برا نوجوونی به بعده 

بچه چیزی نداره

چند وقت محیط خونه رو سعی کن اروم کنی براش

دقت کن ببین زمانی ک اینکارو میکنه قبلش چه اتفاقی افتاده

تحت فشار بوده یا ن

مشاور بهترین گزینه ست اگر از سرش نیوفتاد 

ولی حواس پرت کردن عالیه جواب میده به اضافه اروم کردن خونه و اینکه بفهمی از چی استرس داره

شاید داری از پوشک میگیریش استرس داره یهو به ذهنم رسید 

یه چیزی هست

اما از باسن گرفتن چیزیه ک دیده

یا توی تلوزیون

یا یه بار شوهرت اینکارو کرده به شوخی اونم یاد گرفته چون دیده

یا جایی بودید یکی اونجا همچین حرکتی زده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اتفاقا این حرکت باعث میشه توی سرش بمونه توجه کن ک من و تو میدونیم کار بده  یه بچه سه ساله چه ...

وووااااای ممنون مرسی که این همه وقت گذاشتی 

بخدااا از حرفات حس خوب گرفتم 

خدا کمکم کنه از سرش بتونم بندازم ای کاراش رو

خدایا شکرت......