2777
2789
عنوان

پسرم سه سالشه کار های بد انجام میده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 83 پست

من قبلنا خواهر زادم 3 سالش بود یهو میومد یا ممه یا باسن یکیو میگرفت میگفت چیکو چیکو😂🤝 فکر کن با فامیل و غریبه یا توی بازار یهو به یکی حمله میکرد اینجور میکرد 

گاو بود خیلی ولی حواسشو پرت کردن اروم پیش رفتن یادش رف زود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا با ی ممد قلی ی مهد کودک اداره میکنن      

من دخترمو با محمد قلی سبزی خور کردم. 😂حالا تو برناممه لبنیات خوزشم کنم با هاش. با ادبم شده هر چی میریزه جمع میکنه😂😂😂

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
واااا..

روشن فکرهای عزیز دوستان فیلسوف ومتخصص منظوربنده ازدعوا تنبیه بدنی نیست منظورم اخمه باحالت صورتت بهش بفهمون که ازاینکارش ناراحتی بچه ها درک میکنن نه اینکه بچه رو بگیری به بادکتک🤦

والا راس گفته  هی تو اهمیت میدی هی اون تکرار میکنه  بی محلی واقعا بهترین کاره برای فحش ت ...

نه بابا...بدترشده...توجمع میگه...همه هم که اظهارفضل میکنن که ای وای بچه های مافحش بلدنبودن

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
اینکه میگید باسن رو میگیره صددددددددد در صدددد از یکی یاد گرفتتش بدون شک باید با ارامش از سرش بندازی ...

امشب دیگه زدم به سیم آخر میخواستم بزنمش شوهرم نذاشت

خدایا شکرت......  

باید حساسیت نشون ندی هروقت اینکارو میکنه واکنش نشون نده سریع حواسشو پرت کن 

یکی از دلایلش عفونت ادراریه

شایدم انگل داره

موقع شستشو التش رو زیاد دست مالی نکن

کلا ناحیه تناسلی و کشاله رونش رو تحریک نکنید چون احتمالا یه بار اینکارو کردین لذت برده برا همین میخاد تکرارش کنه

استارتر بزار خیالت راحت کنم 

با روانشناس راجب این موضوع صحبت کردم خودم

اصلا چیز مهمی نیست از سرش میفته 

فقط کافیه راجب این موضوع باهاش بدرفتاری نشه و دعوا نشه.

حتی به مادرت هم بگو با بچه کاری نداشته باشه. 

و البته یه چیز دیگه، اگه روش تربیت یا تنبیه غلطی داشته باشید ممکنه که این اتفاق گسترش پیدا کنه و صدمه های خیلی زیادی بهش برسه در جریان باش. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...