2777
2789
عنوان

پسرم سه سالشه کار های بد انجام میده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 83 پست
نه بابا...بدترشده...توجمع میگه...همه هم که اظهارفضل میکنن که ای وای بچه های مافحش بلدنبودن

ببخشیدا ولی من خیلی رکم. و چون یه چیزایی از روانشناسی میدونم خیلی واضح حرفمو میزنم. 

این از تربیت اشتباه شماست. 

ایمکه به حرف مردم اهمیت میدی خب بچت واست کمرنگ تر میشه دیگه اصولا. 

فحشو از کی یاد گرفته؟ 

اولین کاری که باید بکنی اینه که صداش کنی معنی فحش و خیییلی واضح بهش بگس و بگی که حرف بدیه. اگه یه بار دیگه تکرار کنی مثلا عروسکت ازت میگیرم برای یک روز. 

البته با لحن عصبی و داد نگی با لحن خوب این حرفو بزنی که اونم گوش کنه. بعدم اگه دوباره این حرفو زد خیلی معمولی و با مهربونی عروسکش و ازش میگیری. دیگه کم کم میفهمه نمیتونی عصبیت کنه با این حرفا و تو خیلی جدی هستی و باید باهات کنار بیاد. 

حالا بی محلی مشاور مرحله آخره دیگه. 

شما خودت روش تربیتت چیه الان؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
وووااااای ممنون مرسی که این همه وقت گذاشتی  بخدااا از حرفات حس خوب گرفتم  خدا کمکم کنه ا ...

خیالت راحت عزیز دلم 💙💙💙 انقدررررررررر بین بچه ها زیاده نمیتونی فکرش رو هم بکنی

همینکارا رو بکنی از سرش میوفته کم کم😍💙

نگران نباش اصلااااا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب دیگه زدم به سیم آخر میخواستم بزنمش شوهرم نذاشت

استارتر بچرو خواستی بزنی آخه؟؟ :(((

اتفاقا باید بیشتز بهش توجه کنی و از راه درست بری. 

اگه اطلاعات خواستی یا کمک خواستی من میتون کمکت کنم، اما یادت نره تو مادرشی، وظیفته که بچرو سالم بزرگ کنی، با روش درست. 

همه دویت دارن بچه هاشون بهترین باشه و همه عاااشق بچه هاشونن. میدونم تو ام اینطوری. اما داری از روش اشتباه میری عزیزم. 

بهت پیشنهاد میکنم یا کتاب تربیت کودک رو بخونی یا پیش یه روانشناس کودک با تجربه بری که بتونی هم رو عصاب خودت مسلط باشی هم اینکه کمکت میکنه حتما. 

کتابم اگه میخونی از یه روانشناس باتجربه و خوب باشه کتابای الکی زیادن. 

اینم بگم این رفتار پسرت طبیعیه ها مشکلی نیست خیلیا داشتن و درست شدن.حتی اگه کتابای تربیت کودک بخونی نوشته که این اتفاقا ممکنه پیش بیاد و نحوشم نه بی محلی کردنه و نه محل زیاد دادن. خیلی دقیق برات توضیح داده. 

موفق باشی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
استارتر بچرو خواستی بزنی آخه؟؟ :((( اتفاقا باید بیشتز بهش توجه کنی و از راه درست بری.  اگه اط ...

ممنون عزیزم از مشاورت استفاده میکنم انشاالله که جواب بده❤🌹

خدایا شکرت......  
اتفاقا این حرکت باعث میشه توی سرش بمونه توجه کن ک من و تو میدونیم کار بده  یه بچه سه ساله چه ...

موافقم با حرفات خیلی قشنگ نوشتی. 

اما راجب پاراگراف آخر اینم بگم که ممکنه ندیده باشه. 

خب پیش میاد. 

استارتر مشخصه که رفتاری که باید داشته باشه رو نداشته،،، 

احتمال این هست قبلا خیلی اتفاقی پیش اومده باشه، واکنش اشتباهی نشون داده باشن، و این کار بیشتر و بیشتر شده تا رسیده به مامان بزرگ. 

با یه ذره وقت گذاشتن و صحبت کردن با بکه این موضوع خیلی راحت حل میشه. انجام دادم که میگم. 

ممنون میشم کتاب معرفی کنید

من خودم اهل کتاب نیستم و نخوندم، ترجیح میدم بیشتر حضوری صحبت کنم یا پادکست گوش بدم. کتابی نمیشناسم که معرفی کنم، اما اگه خواستی پیدا کنی بخونی حتما ببین که روانشناس یا روانپزشکش با تجربه باشه. 

کسایی که که صد درصد قبولشون دارم آقای هلاکویی و آقای اسلامی هستن. خانم میترا ابراهیمی ام قبول دارم. هم تجربه‌ی بالایی دارن هم طرز صحبت کردن و قانع کردنشون خیلی عالیه