2777
2789
عنوان

سگ خونگی

254 بازدید | 26 پست

سلام.من سه سال هست یه سگ خونگی دارم صدای پاس کردنش خیلییی بلنده بدون من خیلی بد پاس میکنه و زوزه میکشه..حالا ما تابستون میخوایم بریم یه آپارتمان زندگی کنیم.دارم دیوونه میشم.چیکاذکنم با این سگ..نمیتونم پلش کنم به هیچ وجه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی بلاگر بود ی توپ بزرگ با روزنامه درست کرده بود هروقت سگش پارس میکرد با اون توپه محکم میکوبید زمین سگش سریع اروم میشد 

میگف اینجوری تربیت میشه کمتر پارس کنه 

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

دیگه یا سگ یا اون خونه با هم امکان نداره،،،واگذار کن یا اون خونه نرو 

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 

اگر موقعیت مالی خوبی داری هستن کسایی ک مربین و به سگا آموزش میدن خودت نمیتونی بهش اموزش بدی؟البته ۳سال سنش بالاست دیگ..

بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️
ی بلاگر بود ی توپ بزرگ با روزنامه درست کرده بود هروقت سگش پارس میکرد با اون توپه محکم میکوبید زمین س ...

بازم تو اپارتمان نگه‌داری یک اونم بزرگ و پر سر وصدا سخته واقعا و خودتون سگ هم اذیته

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید