سلام.من سه سال هست یه سگ خونگی دارم صدای پاس کردنش خیلییی بلنده بدون من خیلی بد پاس میکنه و زوزه میکشه..حالا ما تابستون میخوایم بریم یه آپارتمان زندگی کنیم.دارم دیوونه میشم.چیکاذکنم با این سگ..نمیتونم پلش کنم به هیچ وجه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیگه یا سگ یا اون خونه با هم امکان نداره،،،واگذار کن یا اون خونه نرو
هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمیشه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید
ی بلاگر بود ی توپ بزرگ با روزنامه درست کرده بود هروقت سگش پارس میکرد با اون توپه محکم میکوبید زمین س ...
بازم تو اپارتمان نگهداری یک اونم بزرگ و پر سر وصدا سخته واقعا و خودتون سگ هم اذیته
هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمیشه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید