2777
2789
عنوان

بیایین یکم درددل کنیم دورهم

117 بازدید | 17 پست

این روزا خیلی تحت فشارم

همیشه ادم با خودش فکرمیکنه مگه زندگی بدترم میشه

میبینه اره بدترشم بوده

من تقریبا ۳ ساله که تو رابطه ام

دوسشم دارم ولی جدیدا خیلی ناامید شدم حس میکنم داریم راهو اشتباه میریم و به جایی نمیریسیم باهم

همونطوری که تو این ۳سال هیچ پیشرفتی نداشتیم

از طرفی یه مساله خانوادگی روز و شبمو سیاه کرده 

دانشجوام ولی نمیتونم درس بخونم اینقدر که ذهنم مشغوله

مدام نگران خانوادمم و مشکلاتو تو ذهنم مرور میکنم و به بدترین نتیجه ای که میشه میرسونمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل منی من بعد ۳ سال رابطه کات کردیم و الان دوماهه که حالم خوبه 

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
چیشد که کات کردین؟ اشکال نداره بپرسم؟ من تو دوراهی ام شدیدا ۳سال زمان کمی نیست

برام وقت نمیزاشت رابطمون مثل اوایل نبود سرد شده بودیم 

ببین تو رابطه باید حالت خوب باشه آرامش داشته باشی خوشحال باشی انگیزه برات باشه اگه هیچ کدوم از اینارو نداری بیا بیرون ول کن بزار بره منم اولش میگفتم خیلی سخته و فلان ولی هفته اول سخته بعد عادت میکنی

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

منم زیاد حالم میزون نیست

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
برام وقت نمیزاشت رابطمون مثل اوایل نبود سرد شده بودیم  ببین تو رابطه باید حالت خوب باشه آرامش ...

شرایط سخت احساس میکنم باعث شده خودم ازش دور بشم

اون ادم خوبیه

سعی میکنه ازنظر احساسی چیزی‌کم نذاره

ولی بعضی وقتا حس میکنم فقط حرفه

مشکل اصلیمون مسائل مالیه و حس میکنم اصلا خرج نمیکنه برام 

تو اینهمه مدت برام تولد نگرفته 

از کجاش بگم از بی پولی و نداری و فقر ،یا از استرس هرماهه موقع کرایه خونه یا از اخلاق بد و ازار و اذیت های شوهرم یا از ........نگم بهتره 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
از کجاش بگم از بی پولی و نداری و فقر ،یا از استرس هرماهه موقع کرایه خونه یا از اخلاق بد و ازار و اذی ...

واقعا گاهی فکرمیکنم فلسفه ی زندگی چیه؟

شاید ۱۰ درصد مردم دنیا زندگی ایده آل داشته باشن

ما برای چی دنیا اومدیم

واقعا گاهی فکرمیکنم فلسفه ی زندگی چیه؟ شاید ۱۰ درصد مردم دنیا زندگی ایده آل داشته باشن ما برای چی ...

فلسفه ی زندگی اینه که ما فقط برای تماشای جهان امده ایم اومدیم بیننده باشیم و اونقده افسوس بخوریم مثل الان من قلبمون درد بگیره از فکر و خیال شب نخوابیم 😔😔😔😔

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
چرا خوب نیستی؟

عقد بودم طلاق گرفتم 

ازدواج کردم اومدم غربت مادرشوهرم خیلی خیلی اذیتم میکنه اما شوهرم خوبه بد نیست 

اشپزیم ضعیفه فردا قراره بریم شام خونه ی دوست شوهرم 

بعدی نوبت منه ... خدا ب دادم برسه فقط مامانمم زیاد بلدنیست خواهرم ندارم  اگه اشپزیتون خوبه توروخدا کمکم کنید

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه