2777
2789

دوستای گلم

اینکه الان ارزش پولمون کم شده و برای چرخوندن یه زندگی نرمال، به فرررررض به ماهی ۱۰۰ میلیون نیاز داریم( طبق گفته بعضی کاربرای اینجا که میگن با این رقم هم کم میارن)

این به این معنی نیست که صد میلیون پول کمیه و بر فرضِ شما هم چون پول کمیه اکثریت چنین درآمدی دارن و نرماله.

بله شما و اطرافیانتون بیش از اینا هم دارید نوش جونتون.

ولی زندگی اکثریت با خیلی کمتر از اینا میچرخه. حقوق قانون کار رو برید ببینید چنده.

پس اکثریت مردم درامدشون به اون ۱۰۰ تومن نمیرسه و نگید این درآمد طبیعیه.

اینکه این میزان پول برای زندگی نرمال لازم هست و شما هم دارید همینقدر یا بیش از اینا در میارید به معنی نرمال بودنش برای همه نیست❌

خلاصه که هرچی که هستید و دارید نوش جونتون و انشالله بیشتر و بیشتر هم بشه. ولی یه جوری حرف نزنید که شرایط گند فعلی رو بپوشونه و انگار که عده کمی هستن که اون حقوقا و درآمدای کم رو دارن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا زندگی و بریزو بپاشای خودشونو نسخه کردن برا همه. طرف میگهروزی دوملیون پول خوراکی و هله حولمه اونیکی میگی روزی ۱۵تا بستنی میخورم بر فرض که راست بگید شما دوس داری انواع دردو مرص رو بگیری چرا اینوزندگیه ندمال و طبیعی جلوه میدی. یاطرف قسط خونه میلیاردیشو سفرهای خارجیش رو هم جزو هزینهای نرمال زندگی میدونه 

نفسم دخترم🌹عزیزم پسرام🌹ا

ماهی 100 تومن کمه کجا هستن اینا که میگن کمه😒عجبا حیرتاااا

طرف تاپیک زده برا ی زندگی معمولی باید روزی ۵ملیون هزینه کنی. دقت کنید معمولی معمولی گفتن

نفسم دخترم🌹عزیزم پسرام🌹ا

دقیقا زندگی و بریزو بپاشای خودشونو نسخه کردن برا همه. طرف میگهروزی دوملیون پول خوراکی و هله حولمه او ...

ببین خیلیاشون دروغ میگنا. خیییلیییاشون.

ولی خب متوجه نیستن وقتی این دروغاشون رو هم جمع میشه اینجا چه فضای ذهنی‌ای برای بقیه میسازه

ولی با درآمد قانون کار خیلی از نیاز های اساسی هم حتی رفع نمیشه....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

طرف تاپیک زده برا ی زندگی معمولی باید روزی ۵ملیون هزینه کنی. دقت کنید معمولی معمولی گفتن

فک کنم فهمیدم کیو میگین

همین چند روز اخیر گفته بود نه؟

توی تاپیکش بودم. اونو که کاربرا با سند مدرک گفتن دروغ میگه.

ببین خیلیاشون دروغ میگنا. خیییلیییاشون.ولی خب متوجه نیستن وقتی این دروغاشون رو هم جمع میشه اینجا چه ...

اکثرا عقدهاشونو میگن. میگهبچم چهار سالشهبعد ده تا کلاس ردیف میکنه که داره میفرستتش. اخه اینبچه مغزش گیرپاچ میکنه بعد میگه نـــــــــــــع با رشدو ایندش لازمه تا کم نیاره. انگار هم زمان بچه باید همرونالدو باشه هم بتهوون هم نیوتن و.... 

نفسم دخترم🌹عزیزم پسرام🌹ا