2777
2789
عنوان

کنار اومدن با ازدواج پدرم

698 بازدید | 29 پست

سلام من 16 سالمه و پارسال پدر و مادرم جدا شدن راستش پدر مادر من خیلی مشکل خاصی نداشتن و به یسری دلایل مسخره جدا شدن، راستش الان یسری بحرانای روحی دارم، خواستم.... کسی هست که کمکم کنه؟ ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری گلم توی سن حساسی هستی بگو حستو تا کمکت کنم

ببین عزیزم سال اخر زندگی شون پدرم مارو بزور برد شهرستان که پیش پدربزرگم اینا باشیم بعد بهانه های الکی میگرف و خونمون رو تو شیشه کرده بود، نمیذاشت کلاس برم میگل خودت بخونی قبول میشی سر همین تیزهوشان قبول نشدم دوره اول خلاصه من با هر بدبختی و بیچارگی که بود با طلاق شوم کنار اومدم تا این اواخر😔

ببین عزیزم سال اخر زندگی شون پدرم مارو بزور برد شهرستان که پیش پدربزرگم اینا باشیم بعد بهانه های الک ...

این اواخر چی اذیتت کرد بیشتر گلم؟

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
این اواخر چی اذیتت کرد بیشتر گلم؟

بعد من خیلی رابطم با طرف پدری خوب بود خیلی دوسشون داشتمو و ظاهرا دوستم داشتن ولی تو این یه سال از هیچکدومشون محبتی ندیدم که هیچ حتی پیامم بهم ندادن، ولی من بازم بهشون پیام میدادم تا همین چند ماه پیش که ازمون ورودی مدارس خاص قبول شدم دیدم هیچکدوم بهم تبریک نگفتن، بازم کاری نداشتم رفتم تولد یکی شونو تبریک بگم فهمیدم بلاکم کرده، بعد کلی ناراحت شدم یعنی داشتم دیوونه میشدم بعد همه گفتن واست مهم نباشه و اینا برامم مهم نبود تا اینکه تو روز تولدم که همین ده مهر بود بهم گفتن که پدرم ازدواج کرده و از اون موقع تا حالا خیلی بهم ریختم واقعا..... کسی تجربه داره؟ الان هم بی محبتی طرف پدریم هم کم توجهی های پدرم که از بچگی داشته و الان کلا به عنوان یه اسباب بازی که هر موقع حال کنه منو ببینه ببینتم و هیچ مسئولییتی در قبالم نداره داره داغونم میکنه