2777
2789
عنوان

کنار اومدن با ازدواج پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 29 پست
بعد من خیلی رابطم با طرف پدری خوب بود خیلی دوسشون داشتمو و ظاهرا دوستم داشتن ولی تو این یه سال از هی ...

و از همون دهم مهر تا حالا درس خوندنم کلی افت کرده، کلی چاق شدم کلی خوابم بهم ریخته و...... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من خیلی رابطم با طرف پدری خوب بود خیلی دوسشون داشتمو و ظاهرا دوستم داشتن ولی تو این یه سال از هی ...

کاملا میفهممت از تک فرزندی و مرکز توجه بودن افتادی توی موقعیتی که دیده نمیشی از همه بدتر پدرت بدون اینکه زمینه سازی کنه واست ازدواج کرده واقعا متاسفم از اینکه حواسشون به احساساتت نیست.به پدرت محترمانه میگفتی حستو.البته که نمیگم حق ازدواج نداشت اما میتونست زمینه سازی کنه واست قبلش

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
کاملا میفهممت از تک فرزندی و مرکز توجه بودن افتادی توی موقعیتی که دیده نمیشی از همه بدتر پدرت بدون ا ...

بعد کاش فقط همین بود تازه سر پیری شروع کردن نامزد بازی ، اوناس که هر روز داغمو تازه میکنه 

بعد کاش فقط همین بود تازه سر پیری شروع کردن نامزد بازی ، اوناس که هر روز داغمو تازه میکنه 

حق داری میفهممت چه حسیه

چی بگم بهش راستی؟ 

حستو بگو.از اینکه حس میکنی نادیده گرفتی شدی و ناراحتی از اینکه بدون مقدمه فهمیدی ازدواج کرده از نگرانی هات از اینکه فکر منی شاید فراموش شدی هر فکری که آزارت میده بهش بگو.هیچ نتیجه ای هم نده همینکه حرف دلتو بهش گفتی سبکت میکنه

خیلی دوس دارم بمیرم.... واقعا مغزم تحمل این همه فشار روحیو نداره 

میدونم خیلی سختته ولی تو دختر باهوشی هستی و آدمای باهوش همیشه دنبال حل مسئله هستن نه فرار از مشکل پس تو هم راهشو پیدا میکنی مطمئنم

حستو بگو.از اینکه حس میکنی نادیده گرفتی شدی و ناراحتی از اینکه بدون مقدمه فهمیدی ازدواج کرده از نگرا ...

پدرم خیلی غیر منطقیه، میگه نباید اینجوری باشه، تنها راه درمانش اینه که یه بلایی سرم بیاد، او موقع میفهمه چیکارم کرده 

پدرم خیلی غیر منطقیه، میگه نباید اینجوری باشه، تنها راه درمانش اینه که یه بلایی سرم بیاد، او موقع می ...

میگم بیان کردن احساست شاید منجر به درک متقابل پدرت نشه اما حست شاید بهتر شه و این تصمیم باخودته که بسنجی سود و زیانشو

عزیزم فکر کن بابات دور از جون فوت کرده،میتونستی این تحمل کنی؟نه.بین بد و بدتر ،اتفاق نه چندان بدی برات افتاده.فکر کن الان افغانستان بودی ،جلوی پدر ومادرت طالبان توروواسه ازدواج بدون رضایت وبا زور میبردند ،حالا بگو کدوم اتفاق بدتر .پدرت نمیتونه بدون همدم بمونه ،پس این قبول  کن .تو خودت وقتی 18ساله بشی دیگه کم کم دلت میخوادهمدم داشته باشی.به فکر اینده خودت باش ،همین.اونا نمیتونند به خاطر تو عذاب وزجر تحمل کنند.

عزیزم فکر کن بابات دور از جون فوت کرده،میتونستی این تحمل کنی؟نه.بین بد و بدتر ،اتفاق نه چندان بدی بر ...

ببین اخه این حداقل تو میگی اوکی این بلا سرم اومده، بعد خب من الان هزارتا خرج دارم..... میگم پول بهم بده نمیده برا اون انتر خرج میکنه استاتوسشم میکنه