2777
2789
عنوان

واااای عروسیم دیگه تو تالارههههههه 🥺💋❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 75 پست

چقدر خوب انشالله خوشبخت بشید 

درکت میکنم .عروسی منو تو خونه گرفتن با کمترین مهمون خیلی به دلم موند ،یه عروسی معمولی تو تالار ..

خوب کاری که کردی قبول نکردی تو خونه بگیرن 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
کسی ک بودجه ی عروسی گرفتن معقول و نرمال نداره به نظرت صلاحیت زن گرفتن و خرجی دادن و زیر بار مسئولیت ...

من و همسرم با عشق خیلی زیاد ازدواج کردیم خداروشکر از وقتی ک عقد کردیم برام هیچ کم و کسری نذاشت فقط چند ماهی میشه دستش بنده اگه الان تحمل نکنم فردا چطوری میتونم زیر بار مسئولیت برم زندگی همینه 

. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیییی یه روزایی استرس منم همین بود ایشالا ک حسابی بهت خوش بگذره خوشبخت بشی

مرسی عزیز دلم 🥲❤️

خدا دلتو شاد کرده انشالله همیشه سلامت باشی. خدا دل من و شوهرمو هم شاد کنه و بچمونو بسلامتی به دستمون ...

انشالله عزیزم همچنین 🥲❤️

😂😂

اتفاقا ی بنده خدایی چون یکی نمیدونم چکارشون بود فوت کرده بود عروسیشون اوردن توکوچه ی ما غریبه بودن یعنی ازاقوام یکی ازاقوام مون بود و کوچه ی ما بزرگه و برا جشن جاش دنج ..و گونی سرتاسر کشیدن نصف کوچه رو صندای چیدن و بزن و بکوب و عروسی شون گرفتن.

یا رب نظر توبر نگردد
ای ای ای  میشه منم یه روز از این تاپیکا بزنم؟  یا قراره تا ۴۰ سالگی مجرد بمونم۳۲ هستم

انشالله یه قسمتی خدا برات جور کنه جبران همه این سالارو بکنه خدا عزیزم برات ی صلوات فرستادم گلم برای خوشبختی و ازدواج 

عروسی تو تالار نباشه غیر معقوله؟

بعضی ها اینطوری فک میکنن تمام چیز رو در تالار میبینن بخدا من اگه عروسیم تو تالار هم نمیشد خدارو شکر میکردم که همسرم رو دوست دارم و هم‌چنین اون منو همه چی تالار ک نیست مهم عشق و محبته

خوشبحالت عزیزم انشالله خوشبخت بشین افرین ک رک حرفت رو گفتی ک حسرت نشه برات.

من دوسداشتم عروسی دوشب باشه چون خانواده شوهرم نمیخواستن با فامیل ما قاطی شن با اینکه فامیل دور هستیم

ولی آخر قبول نکردن و ی شب گرفتن مثل قدیم شوهرم منو رسوند طرف ما رفت خونه ی خودشون بعد شام اومدن عروس برون. کاس خودم میگفتم به خانوادش ولی بازم شرایط جور نبود و خرج و مخارج با همسرم بود ولی اونا اختیار داشتن

اخ اخ مجردى سراسر عشق و حاله بخدا. وقتى مياى توى زندگى مشترك متوجه ميشى 

اخ اخ مجردی هم تا زمانی عشق و حال داره بخدا

بعدش‌خونه خودت بچه خودت مرد خودت وسیله های خودت چیز دیگن ادم تا اخر عمر ۵۰ سالگی که قرار نیست عشق و حال کنه یه ثبات و ارامشی میخواد