2777
2789
عنوان

واااای عروسیم دیگه تو تالارههههههه 🥺💋❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب انشالله خوشبخت بشید  درکت میکنم .عروسی منو تو خونه گرفتن با کمترین مهمون خیلی به دلم ...

ما ی ساله و ۵ ماهه ک عقد هستیم ولی از اون سال ک همسرم کلا مخالف تالار هستش بازم کوتاه نیومدم 

مرسی عزیزم همچنین 😘❤️

. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
ای ای ای  میشه منم یه روز از این تاپیکا بزنم؟  یا قراره تا ۴۰ سالگی مجرد بمونم۳۲ هستم

من برا شما دعا میکنم به زودی زود یه بخت عالی نصیبت بشه شما هم برا من دعا کن مامان بشم سه ساله منتظرم

خدایا شکرت .....
اخ اخ مجردی هم تا زمانی عشق و حال داره بخدا بعدش‌خونه خودت بچه خودت مرد خودت وسیله های خودت چیز دیگ ...

فكر ميكنم از حرف من ناراحت شديد. انشاالله كه قسمت خوبى نصيبت بشه.

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
خوشبحالت عزیزم انشالله خوشبخت بشین افرین ک رک حرفت رو گفتی ک حسرت نشه برات. من دوسداشتم عروسی دوشب ...

عزیز دلمی من کلا با همه اینطوریم اگه ناراحت باشم بهشون میگم چون وقتی تو دلم نگه میدارم تبدیل ب کینه میشه 18 سالم هست خیلی حساس هستم تو همچین مسائلی ولی بازم در مقابل همسرم کوتاه میام ولی در این موضوع تالار نمی‌تونستم کوتاه بیام من پنج روزی میشد نرفتم خونه خونواده همسرم ک عموی من میشه باباش عمم عصر بهم زنگ زد ک گفت دلم برات تنگ شده بیا با هم میوه بخوریم منم براش سفره دلمو باز کردم اونم منو با حرفاش خوشحال کرد 😊❤️

اخ اخ مجردی هم تا زمانی عشق و حال داره بخدا بعدش‌خونه خودت بچه خودت مرد خودت وسیله های خودت چیز دیگ ...

دقیقاً حرفت طلا

من برا شما دعا میکنم به زودی زود یه بخت عالی نصیبت بشه شما هم برا من دعا کن مامان بشم سه ساله منتظرم

انشالله ک مامان بشی گلم برات 3 تا صلوات فرستادم عزیزم

راستی من مامانم 7 سال منتظر بچه بود که اولش خداروشکر بعد از 7 سال حامله شد اونم خواهر بزرگترم بود 

بعد از 3 سال من و داداشم به دنیا اومدیم دو قلو بودیم 

و بعد از 5 سال خواهر کوچیکترم به دنیا اومد 

زندگی همینه باید صبور باشی گلم