تا تاپیک قبلم ک گذاشته بودم صلوات بفرستید ک عروسیم تو تالار باشه صلوات بفرستید
شوهرم اولش راضی نمیشد تو تالار باشه من شخصاً با خونوادش حرف زدم که من خیلی دلخور میشم ازتون اگه تو تالار عروسی برام نگیرید مادر شوهر گلم گفت تو کاری نداشته باش ما خودمون براتون میگیریم تالارو اگه خودش بودجه تالارو نداره ما میدیم الان تازه همسرم بم پیام داد عروسیمون دیگه تو تالاره خیلی خوشحاااالم🥺💋
. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشبحالت عزیزم انشالله خوشبخت بشین افرین ک رک حرفت رو گفتی ک حسرت نشه برات. من دوسداشتم عروسی دوشب ...
عزیز دلمی من کلا با همه اینطوریم اگه ناراحت باشم بهشون میگم چون وقتی تو دلم نگه میدارم تبدیل ب کینه میشه 18 سالم هست خیلی حساس هستم تو همچین مسائلی ولی بازم در مقابل همسرم کوتاه میام ولی در این موضوع تالار نمیتونستم کوتاه بیام من پنج روزی میشد نرفتم خونه خونواده همسرم ک عموی من میشه باباش عمم عصر بهم زنگ زد ک گفت دلم برات تنگ شده بیا با هم میوه بخوریم منم براش سفره دلمو باز کردم اونم منو با حرفاش خوشحال کرد 😊❤️
. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱