2777
2789
عنوان

متیل دوپا،زنجان

434 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها،من تو بارداری برای فشار خون متیل دوپا مصرف می کردم،هفت،هشت برگ اضافه مونده

موقعی که من این دارو رو مصرف می کردن،الان نمی دونم چطوره شرایط

اگه همچنان کمیابه و کسی لازم داره بیاد ببره،من ساکن زنجانم

منم توبارداری اولیم سال89استفاده میکردم 

جدی؟!کمیاب شده)!

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که به سختی پیدا می کردم،الان نمی دونم چطوره شرایط

سلام عزیزم،من الان ماه هفتم بارداری هستم،منم متیل دوپا مصرف میکنم و به سختی تا الان  پیدا کردم،دوبسته ی دیگه دارم اما من زنجان نیستم اصفهانم، میشه اگه خواستم فردا تو همین تاپیک بهتون پیام بدم؟

❤هلن کوچولوی عزیزم دورت میگردم با همه وجودم❤
من که به سختی پیدا می کردم،الان نمی دونم چطوره شرایط

اون زمان من راحت تهیه میکردم

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
سه چهار ماه قبل کمیاب بود

عزیزم متیل دوپاخیلی ساله منع مصرف شده دلیلشم اینه که باعث غلظت خون میشه دکتراخیلی ساله تجویزش نمیکنن بنداز دور

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
عزیزم متیل دوپاخیلی ساله منع مصرف شده دلیلشم اینه که باعث غلظت خون میشه دکتراخیلی ساله تجویزش نمیکنن ...

برای فشار خون تو بارداری بهترین و بی ضررترین دارو متیل دوپا هست،اگه نباشه از رو ناچاری داروی دیگه تجویز می شه،تازه حتما کنارش آسپرین هم تجویز می شه،من که هم خودم و هم بچم خونمون رقیق رقیق بود

برای فشار خون تو بارداری بهترین و بی ضررترین دارو متیل دوپا هست،اگه نباشه از رو ناچاری داروی دیگه تج ...

عزیزم امکانش هست براتون قرصارو برام با پست بفرستین؟

❤هلن کوچولوی عزیزم دورت میگردم با همه وجودم❤
میشه راهنماییم کنی گلم...شما از چند هفته فشار خون گرفتین...فشارتون چند بود 

سلام عزیزم

من فشار خون مزمن از سی سالگی داشتم،و متاسفانه بارداری فشارم رو تشدید می کرد،دو تا بچم مشکل داشتم،حتی باعث رشد نکردن بچه هام تو ماه‌های آخر می شد و به خاطر همین37هفته ختم بارداری می دادن

بچه هام وزنشون به زور 2300,2400شد

اما خدا رو شکر هر دو سالمن و مشکلی ندارن

اگه این مشکل رو داری،نگران نباش،دارو ها ت رو درست مصرف کن و تحت نظر باشد

به امید خدا مشکلی پیش نمیاد

میشه راهنماییم کنی گلم...شما از چند هفته فشار خون گرفتین...فشارتون چند بود 

من فشار مینیمومم بالا می شد

پسرم که بزرگترها فشارم اکثرا 13روی 9

دخترم که الان یک سالشه،راحت14روی10 تا آخر بارداری

روزی چهارتا متیل دو پا می خوردم به زور روی13رو9/5نگه می داشتن

من فشار مینیمومم بالا می شد پسرم که بزرگترها فشارم اکثرا 13روی 9 دخترم که الان یک سالشه،راحت14روی1 ...

بازم خداروشکر من مسمومییت بارداری گرفتم بچم زود بدنیا اوند بازم باردارم استرس دارم بازم فشارم بره بالا....ممنون راهنماییم کردی😘