2777
2789
عنوان

یبوست کودکان و انجام مانومتری

| مشاهده متن کامل بحث + 6851 بازدید | 106 پست
من پیش فوق تخصص گوارش اطفال میبرم و اصلا شیاف و دستکاری های مقعدی برای کمک به دفع بچه رو قبول ندارن

عزیزم تهرانی؟ اسم پزشکتون و بفرمایید 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
پسر من روزی یه بار بیرون روی داره واز یه ساعت قبلش همش گریه میکنه وفک کنم دردش میگیره چیکار کنم به ن ...

پفیلا تو خونه درست کن بده بخوره. برگه الو و زرد آلو بده. آبگوشت هم خوبه. آبمیوه آناناس پالپ دار بده. از همه مهمتر آب بده. آب بدن کم بشه مدفوع سفت میشه.

پرتقال و نارنگی هم خوبه. سوپ جو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کنار این روشت و دارو ها باید تغذیشو درست کنی مثلا بهش سیب کلابی پرتغال و نارنگی بده چای. یا مربای گل محمدی و از همه بهتر وموثر تر جوشونده بارهنگ اما در کنار همه اینا تو غذاش همیشه روغن زیتون بریز تا روده هاشو تقویت کنه

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
عزیزم تهرانی؟ اسم پزشکتون و بفرمایید 

عزیزم من پیش دکتر طلاچیان می‌بردم که دیگه ایران نیستن ایشون گفتن که بعداز این پیش دکتر دارا ببرمش مانومتری رو هم دکتر دارا انجام دادن

چندبارم پیش دکتر سیاری بردم که دکتر مسن و حاذقی هستن،سرچ کنید آدرسشون رو میاره

دختر من کلا هر میوه ای رو دوست داره تابستون باوجود میوه های تابستونی اوضاعش خوب بود ولی از اول آبان ...

بهش سیب وگلابی بده روغن کنجد هم عالیه مایعات زیاد بده خاکشیر و تخم شربتی بده .شاید روده هاش سردی کرده .ببرش دکترطب سنتی 

انشالله زود خوب شه بچه ها معصومن ادم دلش میسوزه وقتی درد میکشن

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

موز یا انار اصلا بهش نده چون یبوست تشدید میکنه 

اصلا که نمیشه بهرحال بچس و نمیشه همه چیزو منع کرد خب دلش میخواد اما خیلی کم میدم،گاه گداری یه موز کوچیک،یا نهایتا یک چهارم انار، خصوصا دختر من که عاشق همه میوه هاس نمیشه اصلا نداد بهش

البته بااینکه هنوز سه سالشه ولی خیلی درک میکنه و وقتی میگم اگه اینو زیاد بخوری پی پیت سفت میشه قبول میکنه

پسرمنم از نه ماهگی تا الان که سه سال ونیمشه یبوست داره پدرپیدرولاکس می دم عکس رنگی هم گرفتیم مشکلی ن ...

دختر منم از هشت نه ماهگی تاالان که چندروز دیگه تولد سه سالگیشه میخوره، دیگه چاره ای نیست

من میخوام پودر رو کم کنم یبوستش تشدید میشه

اصلا که نمیشه بهرحال بچس و نمیشه همه چیزو منع کرد خب دلش میخواد اما خیلی کم میدم،گاه گداری یه موز کو ...

حالا موز برای سیستم ایمنی خوبه گه گداری بدی اما انار بهش نده فعلا خیلی برای یبوست بده یا حداقل ابشو بگیر بهش بده اما همونطور که گفتم روغن زیتون مدام بهش بده روده تقویت میشه

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺