2777
2789
عنوان

یبوست کودکان و انجام مانومتری

| مشاهده متن کامل بحث + 6850 بازدید | 106 پست
بیهوشی کامل برادخترتون انجام دادن؟ ببخشید میپرسم هنوز دخترتون یبوست داره دکتر به من گفت یین سه تا شش ...

بیهوشی کامل نیست در حدی که بچه چشماش بازه ولی هیچی نمی‌فهمه و منگه 

دختر من الان دوساله پیدرولاکس میخوره و این داستان هنوز ادامه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم،ایشالا واسه شماام خیلی خوب باشه، راستی دکتر بیهوشی دید من دارم گریه میکنم گفت یبوست یه چ ...

عزیزم خدارا شکر که مشکل جدی نداشته دخترت پسر من هم از چهار پنج ماهگی درگیر یوبوست هست الان سه سال ویک ماهشه وبراش ازمایش مانومتری نوشتند پسر من هم فقط با پیدرولاکس شکمش کار میکنه ولی یوبوست را باید جدی بگیریم الان برای پسر من از بس داخل شکمش مدفوع جمع شده باعث شده روی کلیه اش فشار بیاد وتوی سونوگرافیش مشخصه 

عزیزم خدارا شکر که مشکل جدی نداشته دخترت پسر من هم از چهار پنج ماهگی درگیر یوبوست هست الان سه سال وی ...

دختر من یبوست داره ولی باوجود پیدرولاکس دفع میکنه ،حداقل روزی یکبار دفع کامل داره بعضی وقتا روزی دو سه بار هم میکنه،پس لابد پسر شما چندروز یکبار دفع میکنه و کامل شکمش تخلیه نمیشه

زیر یکسال که بیشتر شیرخشک می‌خورد تاغذا، بخاطر همین غذای کمکی ام از هشت ماهگی بطور جدی شروع کردم قبل ...

سلام عزیزم همه نوشته ها تو خوندم پسر من هم رنج میکشه از ۹ ماهگی یمدت بهتر بود ولی الان که ۴ سالشه خیلی بد شده قطور و سفت شده مدفوعش پارسال بردم دکتر فرید ایمانزاده براش مانومتری نوشت اما ترسیدم و گفتن برا بچه ۳ سال نکنی بهتره دیدم گفتین دنبال دکتر میگزدید فکر کنم این ایمانزاده بتونه دکتر خوبی براتون باشه یخ چند مورد هم هست که رعایت کنید شاید معجزه بشه براتون سر ساعت مشخص ناهار و شام بدید بعد از ناهار و شام نصف لیوان ابمیوه بدید و یک ربع بعد از ناهار و شام بره بشینه دستشویی ۳ الی ۵ دقیقه و اصلی ترین و مهمترینش انگار میگن همینه یه بنده خدایی هم بمن دکتر طلاچیان رو معرفی کرد اما من موفق نشدم برا ویزیت گرفتن توی نوشته هاتون خوندم گفتین عکس از روده دخترتون انداختین هم ایستاده هم خوابیده اون چه عکسی بوده ؟ میشه توضیح بدید چجوری بوده؟ تزریق وریدی بوده یا باز چیزی داخل مقعد میکنن؟اسم پزشکی این آزمایش چیه؟ 

سلام عزیزم همه نوشته ها تو خوندم پسر من هم رنج میکشه از ۹ ماهگی یمدت بهتر بود ولی الان که ۴ سالشه خی ...

عزیزم همه چیزایی که گفتین رعایت کنم دکتر سیاری و دکتر دارا بهم گفتن و نمیتونم بگم هرچیزی که گفتن صددرصد همشو رعایت میکنیم ،دختر من با روزی یه قاشق غ پیدرولاکس دفع خیلی راحتی داره اشکال از خودم بود که سرخود داروشو کم کردم و به یک روز درمیون یه قاشق چایخوری رسوندم و از طرفی ام هرروز چندتا خرمالو می‌خورد و میوه های تابستونم دست و بالش جمع شده بود که اینا همه دست به دست هم دادن تا عود کنه یبوستش وگرنه خوب بود البته به کمک پیدرولاکس. دکتر سره مسئله دارو کم کردن بدون دکتر خیلی دعوام کرد و گفت این باعث شده یبوستش تشدید بشه.

الانم که دکتر طلاچیان کلا نیستن و مارو ارجاع دادن پیش دکتر دارا که ایشونم انصافا از دکترهای حاذق هستن ولی من چون رباط کریم زندگی میکنم خیلی برام سخته تا شمال تهران بخوام بیام ،سرچی که توی گوگل داشتم یکی از فوق تخصص های گوارش کودکان بیمارستان علی اصغر هفته ای چندبار میاد شهریار میخوام دخترمو ببرم پیش ایشون تا بعدازاین تحت نظر ایشون داروشو کم کنم تا دیگه به مشکل نخوریم به امیدخدا

سلام عزیزم همه نوشته ها تو خوندم پسر من هم رنج میکشه از ۹ ماهگی یمدت بهتر بود ولی الان که ۴ سالشه خی ...

عکسی ام که پرسیدین اسمشو نمیدونم ولی فکرمیکنم عکس رنگی از روده هاش بود که هم بصورت ایستاده بود هم خوابیده از روی شکمش انداختن بدون تزریق و چیزه دیگه،اونموقع چون هشت ماهه بود اول یبوستش و خیلی اوضاش حاد بود حتی توی خواب هم زور میزد و نمیتونست دفع کنه دکتر بیمارستان کودکان علی اصغر احتمال دادن که شاید دلیلش انسداد روده باشه که اونم خداروشکر نبود

دختر من مدفوعش باریکه و باوجود مدفوع باریک  بازم زور میزنه به این دلیل دکتر براش مانومتری نوشت که دکتر گفت نه تنگی مقعد داره نه عصب روده هاش مشکلی داره خداروشکر

اونروز که دخترم توی اون شرایط توی بیمارستان مفید بود چشماش باز بود ولی هیچی نمیفهمید ولی باز توی ناله هاش منو صدا میزد بدترین روز زندگیم بود که هیچوقت فراموش نمیکنم ،خدا هیچکس رو  با فرزندش امتحان نکنه🙏

ممنون میگم دکتر به دخترم قرص ویتامین ای داده چطور بهش بدم؟

من اطلاعی از قرص ویتامین ای ندارم عزیزم،ولی ویتامین دی رو قبلا وکار به پسرم گفته بود سوراخش کنم مایع داخلش بریزم تو آب یا آبمیوه بدم بخوره