2777
2789
عنوان

پسرخالم تو مدرسه شدید دعوا کرده

109 بازدید | 13 پست

پسره فحش ناموسی داده پسرخالم زده اونم هلش داده سرش خورده به دیوار خون اومده بیهوش شده همونجا الان بردن بیمارستان برا عکس برداری خالم پریشانه دعا کنید براش چیزی نشه براش 😭😭😭😭😭

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نمیشه نگران نباشین. میوفته ازین اتفاقا مخصوصا تو مدارس پسرونه

به هوش نیومده اصلا بدبخت شد خالم وای 

۱۷ سالشه

الهی ک بخیر بگذره بچه ها تو سن رفتارشون اصن دس خودشون نیس تحت تاثیر هورموناس

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
الهی ک بخیر بگذره بچه ها تو سن رفتارشون اصن دس خودشون نیس تحت تاثیر هورموناس

اره والا چیکار کنیم به هوش نیاد چی 

اره والا چیکار کنیم به هوش نیاد چی

نفوس بد نزن بشین براش حمد بخون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بمیره چی بدبخت شد خالم ای خدا

شما فقط حرف منفی بزن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ