2777
2789
عنوان

یبوست کودکان و انجام مانومتری

| مشاهده متن کامل بحث + 6855 بازدید | 106 پست
بازمی گم دستشویی نکردنش مدفوع موندن توی روده ضرر بیشتر تا پودر دادن خدا کنه زودتر یبوستشون خوب شه

راستش من رباط کریم زندگی میکنم و خیلی سخته تا شمال تهران رفتن و برگشتن اونم با ترافیکی که اونجا هست، یکی از دکترای گوارش بیمارستان کودکان علی اصغر توی شهریار مطب داره بنام پرستو آشتی جو میخوام ببرمش اینبار اونجا که تحت نظر ایشون داروشو کم کنم چون برای دخترم هرچی نیاز بوده انجام دادم و شکرخدا مشکلی نداشته فقط میمونه داروش که باید زیر نظر دکتر کم کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی دکتر به دختر من ساشه کیدی لاکت پودر پیدرولاکس وشربت لاکتولوز وقرص ویتامین ای داده 

عزیزم پیدرولاکس به تنهایی به بچه شما اثر نمیکرد؟ پسر من چهارسالشه اما پودر خیلی افاقه نمیکنه اگر زیاد بدم هم اسهال نمیشه تهش قطور میشه همش که به مقعد فشار میاره دکتر به شما همزمان لاکتولوز و پیدرولاکس رو به چه مقدار گفته استفاده کنید؟ دکتر به منم کردی لاکت داده اما من نخریدم چون میگن بیشتر برای اسهال اینو میدن به بچه که اسهالشو برطرف کنه من ترسیدم نگرفتم بعد پسر شما رو برا مانومتری بیهوش کردن؟ اخه برا بچه منم نوشته این تست رو ولی اخه میگن باید شیاف بیزاکودیل بزنه قبلش بعد اصلا پسر من همکاری نمیکنه نمیدونم چجوری انجام بدم منصرف شدم فعلا بعد عذر میخوام میشه روند مدفوع بچتونو بگید چجوری بوده؟ مثلا بچه من چه فیبر بخوره چه ورزش کنه چه پسدرولاکس زیاد بدم رودش همرو یکجا با قطر زیاد میفرسته بیرون ندم هم هی تیکه تیکه تا ۷ بار در روز مدفوع داره ببخشید سرتو دراوردم خیلی غصه میخورم و گریه میکنم براش 😔 اخه بقیه پودر میخورن باید قطرش کم بشه و پفکی نمیدونم چرا بچه من اینجوره 

سردی غلبه داره بهش

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
عزیزم پیدرولاکس به تنهایی به بچه شما اثر نمیکرد؟ پسر من چهارسالشه اما پودر خیلی افاقه نمیکنه اگر زیا ...

نگران نباش عزیزم،دکتر بیهوشی مانومتری وقتی دید من دارم همش گریه میکنم گفت اصلا نترس ،اگر بچه همیشه اسهال باشه خطرش بیشتره تااینکه یبوست باشه،فقط تغذیه درست یکی از واجباته که دختر منم زیاد سره خوردنش همکاری نمیکنه

فقط حتما کارایی که دکتر گفته براش مثل مانومتری یا چیزای دیگه رو انجام بده که خیالت راحت بشه که مشکلش فقط یبوست ساده اس

من برای مانومتری فقط حال بچمو دیدم که چقدر گیج و منگ بود پشیمون بودم میگفتم کاش نمیاوردم اما الان میگم چه خوب که بردمش خیالم راحت شد

ضمنا من پیش جراح اطفالم برای تست مقعد بردم که بدونم تنگی مقعد داره یا نه که نداشت خداروشکر

عزیزم پیدرولاکس به تنهایی به بچه شما اثر نمیکرد؟ پسر من چهارسالشه اما پودر خیلی افاقه نمیکنه اگر زیا ...

عزیزم درکت میکنم دخترمن با گریه دفع میکرد دیگه وحشتناک یود برا مانومتری دو روز فقط داروهای یبوست رو قطع کردم بیهوش نکرد وداروی خاصی نداد دو سه دقیقه طول کشید باباش گرفت دخترمو اونم سریع مانومتری کرد درد نداشت ولی خب بچم یکم ترسید پیدرولاکس صبحها دوونیم قاشق مرباخوری تو نصف لیوان اب لاکتولوز ده سی سی تو نصف لیوان اب شبا راستی ساشه بایو لاکت داد این سری ۱۵ عدد 

عزیزم خدارا شکر که مشکل جدی نداشته دخترت پسر من هم از چهار پنج ماهگی درگیر یوبوست هست الان سه سال وی ...

سلام خانمی شما چجوری فهمیدی به کلیه ش آسیب رسیده؟ یعنی این دوسال که پیدرولاکس مصرف کرده بازم به کلیه ش فشار اورده؟؟؟؟الان براش چه نسخه ای نوشتن؟ کی خوب میشه کلیه اش میشه توضیح بدین استرس گرفتم من

راستش من رباط کریم زندگی میکنم و خیلی سخته تا شمال تهران رفتن و برگشتن اونم با ترافیکی که اونجا هست، ...

سلام وقت بخیر از دکتر آشتی جو راضی هستین ؟مشکل دختر من دفع زیاده 

سلام وقت بخیر از دکتر آشتی جو راضی هستین ؟مشکل دختر من دفع زیاده 

سلام عزیزم مشکل کودک شما حل شد؟ تا اونجا که من میدونم دفع زیاد اکر در یه بار باشه در روز یعنی هر روز یکبار کار کنه ولی حجیم باشه حساسیت به یه ماده غذایی ولی اکه تعداد دفعات دفع در روز زیاده فکر نکنم مشکلی باشه مگر اینکه چرب باشه یا تم اسهالی باشه