2777
2789
عنوان

خانم ها، اقدامي ها مامانا كمك

137 بازدید | 33 پست

قرص و امپول استفاده كردم صبح ب اميد خدا بايد دو تا امپول رها سازي بزنم 

پهلوم با روغن زيتون ماساژ دادم 

تخمدان هام پهلوهام از درد ميخواد بتركه 

ي لحظه سمت راستمه ي لحظه سمت چپم 

قرص مسكن ميشه بخورم دراز هم كشيدم درد داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردت بعد از اچ ام جی شروع شد؟؟؟؟؟چرا من هیچی درد ندارم🥺

من ١٠ تا قرص لتروزول خوردم گفتن روز ٨ تا ١٢ روزي دو تا امپول بزنم ك رفتم سونو روز ١١ گفتن امشب ب جاي دو تا تا شب ١٣ روزي يكي ميزني و روز ١٤ همزمان دو امپول رها سازي ميزني 

انقدرپهلًو هام درد داره 

من ١٠ تا قرص لتروزول خوردم گفتن روز ٨ تا ١٢ روزي دو تا امپول بزنم ك رفتم سونو روز ١١ گفتن امشب ...

چقدر زیاد داده بهت امپول 

منم ۱۰ تا لتروزل خوردم دو تا اچ ام جی داده بهم فقد تا برم سونو بشم ینی اگ فولیکولام اکی نبود بازم امپول میده بهم؟

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
امپول ازاد سازی دونه ای چن گرفتی؟اونم یخچالیه؟

ن گفتن يخچالي نيست 

همينو بگم ك همسرم اون امپول هاي hcgي جا ٥ تاش خريد١٩٥ ي جا دونه ايي ٣٠٠ گفتن ك من ٣تا بازم كم داشتم ٣ تاش خريد ١٩٨ و ي دونه براي امشبم٣٥ هزار تومن خريدن 

رها سازي ك بماند انقدربالا بود 

ببخشيد همون شب بايد اقدام كنم؟ اخه ميگن ٢٤ تا ٣٦ ساعت بعد ازادميشه

نه همون شب نه ، از هشت ساعت بعدش میتونی اقدام کنی تا یه ربع بلند نشو پاهاتو یه ربع بعدش بگیر بالا زیر باسنت بالش بزار مدلتم حتما سجده 

دو بارم بتونید بعد امپول انجام بدید خوبه