2777
2789
عنوان

با دوست یابی دخترم تو مدرسه به مشکل برخوردم کسی نیست کمکگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5322 بازدید | 61 پست
خداروشکر عاقل امروز میگفت دوست که مهم نیست ولی مامان بیا ثحبت کن شاید بامنم بازی کنند

الهی من تو این جور مواقع خیلی به بچه هام یاد میدم که محل ندین اصلا براتون مهم نباشه بعد از دوستداشتن خودم و خاله و اینا میگم کلی تاثیر میزاره میگم که همین که ما دوستت داریم کافیه بقیه غریبه هستن و مهم نبستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.قدم اول اینه که به این چالش به چشم یه فرصت نگاه کنید. فرصتی که قراره به دخترتون یاد بده چطور یکی از مسائل مهم زندگی اش رو حل کنه. 

به این سوالات هم فکر کنید. آیا دخترتون فقط در مدرسه دچار این مشکل هست یا در ارتباط با بچه های همسایه و دوست و فامیل هم مشکلی وجود داره؟ آیا از همون ابتدای سالتحصیلی این مشکل وجود داشته یا بعدا به وجود اومده؟ اینکه میگید یکی از بچه های کلاس، بقیه رو قانع کرده که با دختر شما دوست نشن علتش چیه؟ 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
الهی من تو این جور مواقع خیلی به بچه هام یاد میدم که محل ندین اصلا براتون مهم نباشه بعد از دوستداشتن ...

منم همین گفتم بهش  گفتم که ما خیلی دوست داریم معلم ومدیر وناظممم همینطور مهم اینه که تو خیلی خوبی کلی روحیه گرفت ولی دل خودم شکست

سلام.قدم اول اینه که به این چالش به چشم یه فرصت نگاه کنید. فرصتی که قراره به دخترتون یاد بده چطور یک ...

نه روابط اجتماعی خوبی داره همه جا ولی این مشکل از اول مدرسه براش بوجود اومده