2777
2789
عنوان

با دوست یابی دخترم تو مدرسه به مشکل برخوردم کسی نیست کمکگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5324 بازدید | 61 پست
دختر من پیش بود ناراحت می امد میگفت بچه ها جمع میشن دور فلان بچه و با اون بازی میکنن ، دیدم انگار وس ...

من دلمم نمیاد میگم شاید بچه ای غصه بخوره ولی شاید اینکار کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولاشه عزیزم راه میفته

دخترمنم کلاس اول بود بچه ها جیغ میزدن که ما پیش این نمیشینیم یا تو بازی راش نمیدادن منم خیلی حساس شده بودم و به معلمش گفتم معلمشم گفت بچه ها تو این سن ظاهر بینن و از اونجایی که دخت. شما خیلی ساکته بچه ها فکر میکنن تنبله و... ولی وقتی دخترم ممتاز شد سر نشستن کنارش دعوا میکردن

الانم که بزرگ شده کلی دوست و رفیق داره

درضمن یه سری بچه ها کلا بی ادبن چه بهتر که با دخترت دوست نشن

ما که نمیتونیم فکر همه بچه ها باشیم، وقتی مجبوری الویتت بچه خودته. البته دختر من غیرانتفاعیه و میدون ...

درست میگید شما چن روز به سرم زد دخترم ببرم غیر انتفاعی ولی میگم با این کار بهش فرار از مشکل یاد میدم میخام خودش حلش کنه

اولاشه عزیزم راه میفته دخترمنم کلاس اول بود بچه ها جیغ میزدن که ما پیش این نمیشینیم یا تو بازی راش ...

درست عزیزم منم باید بیشتر با خودش حرف بزنم بعضی بچه ا واقعا بی ادبند باید روش کار کنم

نه روابط اجتماعی خوبی داره همه جا ولی این مشکل از اول مدرسه براش بوجود اومده

اگر روابط اجتماعی خوبی داره و این مشکل رو فقط در مدرسه داره نگران نباشید، کم کم حل میشه. شما می‌تونید کمی هدایتش کنید تا موضوعات مورد توجهی رو برای شروع گفتگو پیدا کنه. مثلا ازش بپرسید " عزیزم نقاشی کدوم یکی از همکلاسی هات به نظرت از بقیه بهتره؟ تا حالا بهش گفتی که از نقاشی اش خوشت میاد؟" یا مثلا وقتی یه سوالی از کتاب های درسی اش براش پیش میاد که جالبه ازش بخواهید توی کلاس این سوال رو با همکلاسی هاش مطرح کنه... بطور کلی فضای گفت و گو با همکلاسی هارو براش فراهم کنید تا در تعامل با بقیه قرار بگیره. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
اگر روابط اجتماعی خوبی داره و این مشکل رو فقط در مدرسه داره نگران نباشید، کم کم حل میشه. شما می‌تونی ...

سلام عزیزم

دقیقا دختر منم همین مشکل داره.

کلاس سوم..و هر روز با غصه میاد خونه..تو مدرسه هیچکس باهاش دوست نیست و اکثر اوقات تنها..کلاسشون ۱۵ نفرست و همیشه دخترم تک میمونه..دختر خیلی خوبی، آروم، درسخون...

اما الان خیلی نارحت..اصلا دیگه مدرسه رو دوست نداره..

این موضوع تو روحیش خیلی اثر گداشته مخصوصا اینکه دخترم عاشق حرف زدن.. واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

سلام عزیزم دقیقا دختر منم همین مشکل داره. کلاس سوم..و هر روز با غصه میاد خونه..تو مدرسه هیچکس باها ...

سلام. توی چنین شرایطی باید به ریشه موضوع برسید. آیا دخترتون کلا ارتباط اجتماعی ضعیفی داره یا فقط توی مدرسه اینطوریه؟ آیا از کلاس اول ابتدایی این مشکل رو داشته یا الان به این مشکل برخورده؟ یعنی اول باید ببینید دختر شما تا چه حدی دارای مهارت‌های برقراری ارتباط هست. اگر کلا در برقراری ارتباط مشکل داره پس باید این مهارت رو بهش یاد بدید. ما دوست‌هامون رو در تعامل با دیگران پیدا می‌کنیم. به دخترتون کمک کنید یه موضوع جالب و مشترک برای خودش و همکلاسی‌هاش رو پیدا کنه و در موردش توی کلاس حرف بزنه. می تونید از معلمشون بخواهید توی کلاس فرصتی به دخترتون بده تا درباره اون موضوع صحبت کنه. نقش معلم توی ایجاد ارتباط بین بچه ها خیلی مهمه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊