2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید ترخداااااا

248 بازدید | 28 پست

بچه ها تروخدا من هرکار میکنم نمیتونم ثبت نام کنم 

کد ایثارگری دارم هر چی میزنم بهم نمیده ک کد را بزنم 

کد سوابق تحصیلی هم نمیاره تروخدا دیگه وقت ندارم 

کاربری خودمم تعلیق شده با بدبختی وارد شدم ی کمک بکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش راجب کد ایثارگریت نمیگفتی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

برو کافی نت ثبت نام کن

کد سوابق تحصیلی هم فکر کنم۲۰۲۵+کدملی+۶باشه

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
یکی از دوستای منم مشکل داشت به مدیر مدرسه گفت حالا قراره فردا بره اموزش پرورش میگفت یه کدی بوده که ا ...

اخه من سال ۸۴ دیپلم گرفتم الان اصلا ی شهر دیگه ام  نمیدونم چیکار کنم 

چرا

بخاطر کسایی که جانبازی دارن و خانواده شهدا و اینا بهشون رتبه الکی میدن و دانشگاه هارو دو‌دستی تقدیم میکنن در نتیجه ادمایی که اینو میدونن از کسایی که اینجوری ان خوششون نمیاد چون توی کار پیدا کردن و بقیه چیزای زندگی ام الکی بهشون بها داده میشه مثلا من دوست خودم رتبش شده بود حدود 70 هزار و بخاطر سهمیه رتبش سه رقمی شد

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸