چرا عزیزم ؟ من پدرم ایثارگر بود اون موقع نتونستم استفاده کنم الان کارتش رو گرفته خوب گفتم است ...
میدونم گلم فقط من دل خوشی ندارم همین
تعداد ادمایی مثل توکم نیست پس نمیتونم چیزی بگم
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بخاطر کسایی که جانبازی دارن و خانواده شهدا و اینا بهشون رتبه الکی میدن و دانشگاه هارو دودستی تقدیم ...
من با اسی کاری ندارم ولی خیلی حق آدم ضایع میشه خیلی از این حق خوری ها دیدم که آدمی با سطح سواد بالاتر به خاطر این سهمیه ها کنار گذاشته شده تو همه جا حتی آزمون استخدامی🙂💔
تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ؛ یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اینا هم شانس در خونه شون رو زده در واقع مقصر یه ادمهای دیگه ان که سهمیه رو واردکنکور کر ...
بله دقیقا مقصر کسایی هستن که این مورد هارو با کنکور قاطی میکنن به جای این کارا میتونن بهترین امکانات رو براشون درنظر بگیرن تو آموزش و یادگیری و کمک هزینه بهشون بدن نه این جوری که حق بقیه رو ضایع کنن🙃
تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ؛ یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
عزیزم اینا هم شانس در خونه شون رو زده در واقع مقصر یه ادمهای دیگه ان که سهمیه رو واردکنکور کر ...
عزیزم من یقه کسیو نگرفتم😐😐
گفتم که فقط اسی نیست که اینجوره
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
ببین منم ضربه خوردم اون موقع گذشت و من خودم رفتم رشته مهندسی کشاورزی خوندم و چون کد نداشت پدرم نتونس ...
5 درصد 7 هزار نفر جلو میندازه
گفتم که تو نیستی فقط که اینجوری و این یه امتیازه و طبیعتا خوبه برات مشکل از کساییه که قانونشو گذاشتن