2777
2789

من متعادل خرج میکنم

مثلا همون شوینده منم ۲۰۰ یا ۳۰۰ خرج میکنم

جنس با کیفیت مهمه ولی با کیفیت در رنج متوسط هم داریم

حتما نباید میلیونی خرج کنی

بعضیاش هم میشه با تغییر عادتات اوکی کنی

مثل حذف قند

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چی به پوستت بسازه هر چی که گرونتر باشه قطعا بهتر نیست

شما چه برندهای میزنید ؟ 

این ماه شوهرم میخاد برام دوچرخه بخره ۲۶ میلیون 

دوتا کاپشن هم دیدم دونه ای ۳ میلیون میشه ۶ میلیون گناه داره شوهرم نمیدونم چیکار کنم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

خب بستگی داره به بودجه خودتون

من ۵ تومن هزینه نمیکنم یعنی ندارم که ۵ تومن فقط به یه آبرسان پول بدم

اما در حد بودجه خودمون،آبرسان ،کرم مرطوب کننده،روغن زیتون برا موها و ابروهام و...میخرم

من متعادل خرج میکنممثلا همون شوینده منم ۲۰۰ یا ۳۰۰ خرج میکنمجنس با کیفیت مهمه ولی با کیفیت در رنج مت ...

شما شوینده چی میزنید؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
شما چه برندهای میزنید ؟ این ماه شوهرم میخاد برام دوچرخه بخره ۲۶ میلیون دوتا کاپشن هم دیدم دونه ای ۳ ...

من چیز خاصی نمیزنم شوینده  و ابرسان میزنم  اونم هر بار یه مارک 

ماسک صورت هم میزنم همین 

میشه بگی چه برندهای زدی ؟

برند های گرونی نبودن . شوینده رو چندین نوع امتحان کردم  ولی از دیپ سنسش راضی بودم خیلی الان شده حدود ۲۴۰ اینا دیگه نمیخرم به جاش بیلیارد میزنم که حدود ۱۵۰ هستش و اینم خوبه مشکلی ندارم ولی اون دیپ سنس خیلی ملایم بود

تونر آب رسان بیو اکوا استفاده می‌کردم + وقتی تموم شد ووکالی گرفتم که از هر دو راضیم

سرم هم چیزای مختلفی زدم و حس میکنم همشون کار خاصی نمیکنن اصل روتین‌همون شوینده و تونره

گه‌گداری هم ماسک عادی بازاری میزارم

آخرش هم کرم آب رسان میزنم . با این روتین من کلللللللل جوشام رفت . اصلا صورت مت ترکیده بود ولی واقعا مثل بلور شد

لطفا منو لایک کنید بیام کامنتارو بخونم ❤️

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

ببین بعضیا رو من دیدم بخاطر ژن خوبشون با اینکه هیچ رسیدگی به پوستشون نمیکنن پوستشون میدرخشه یا حداقل مشکل خاصی نداره؛ طبیعیه که این آدم از نظرش حتی روتین ساده داشتن مسخره بنظر میاد

یکی مثل من پوستم مستعد جوشه؛ وقتی پوستم کم آب میشه بشدت چربی ترشح میکنه و الان متاسفانه دو تا لک آفتاب سوختگی پیدا کرده؛ حالا فکر کن هیچ روتینی نداشته باشم؛ دیگه چیزی بعنوان پوست واسم نمیمونه در عین حال نمیتونم چیزای خیلی گرون بخرم

پس همون محصولات ایرانی رو همیشه تهیه میکنم ؛ یکی هم خب ۵ تومنو ۶ تومنو ده تومن واسش پولی نیست ؛ چرا که نه خب پوست و سلامت پوست خیلی مهمه