2777
2789
عنوان

حکمت خدا تو اینه بچه نداشته باشم

1782 بازدید | 52 پست

سلام اول بگم 35 سالمه 10 ساله ازدواج کردم بعد بگم خدا رو تو زندگیم خیلی قبول دارم اگه بچه بهم نداو راضیم به رضایش.. مشکلم اینه من امنوره اولیه م یعنی حتی پریود نشدم اونایی که این مشکل و دارن میدونن اصلا طبیعی محاله ممکنه بچه دار بشیم و این خواست خداس و ازش ممنونم ناشکر نیستم اصلا.. من با قرص پریود میشم و حتی با ای وی اف م بچه دار نمیشم من فرق میکنم خودم میدونم چرا.. اما هزار نفر امنوره هستن که بچه دار شدن با ای وی اف..... اما من معجزه رو باور دارم احساس میکنم روزی خدا معجزشو برام میفرسته چون یه معجزه دیدم ازش.. اما این ماه احساس میکنم با ماهای قبل فرق داره یه احساس خاصی دارم انگار خدا میخواد معجزشو بهم نشون بده برام دعا کنین راستی یه داستانی هست دلم خیلی بهش خوشه الان براتون تعریف میکنم... حالا بیاین از معجزات بارداریتون بگین دل ما رو شاد کنید و همه چشم انتظارا

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بحق خانم رقیه خاتون این ماه باردار بشی

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم ان شاءالله 

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

جسارت نباشه همسرتون درجریان نبودن که با قرص پریود میشی؟

اگه بودن دمشون گرم

و اینکه

دیدم ادنایی نثه شما طبیعی باردار شدن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

عزیز دلم از خدا برات بهترین‌ها رو همراه با خیر و خوشی میخوام؛ منم معجزه خدا رو کم ندیدم. برای منم دعا کن، منم منتظر معجزه خدا هستم.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

انشالله اگر صلاح هست به آرزوتون برسین.

گل سرخم چرا پژمرده حالی؟         بیا قسمت کنیم دردی که داری بیا قسمت کنیم، بیشش به من ده                                        که تو کوچک دلی، طاقت نداری!  
جسارت نباشه همسرتون درجریان نبودن که با قرص پریود میشی؟ اگه بودن دمشون گرم و اینکه دیدم ادنایی ...

چرا در جریانن ما باهم خیلی خوبیم

خاله من با طب سنتی بعد ۱۶سال باردار شد 

من خودم باردار بودم گفتن عقب موندس بندازهد۶ماهم بود 

رفتم امام رضا گفتم نه دلم شکسته نه گریه میکنم فقط یه چیز میگم و میرم توکه ضامن آهو شدی من کمتر از آهو ام ! اومد تهران رفتم سونو گفتن کاملاااااا سالم ،دکتر خیلی تعجب کرد 

الان ۸سالشه کلاس دومه🥲

ان شااالله عزیزم مطمعن باشه معجزه میبینی 

این جمله رو هر روز باخودت بگو :

پرواز سهم کسانی است که بپرند....ناامید نشو

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

حالا داستانی که دلم بهش خوشه اینه که یه خانمی بوده میره پیش یکی از پیامبرا میگه از خدا بخواه بهم یه بچه بده بعد پیامبرم از خدا میخواد و خدا به پیامبرمون میگه ما این بندمونو نازا افریدیم

حالا داستانی که دلم بهش خوشه اینه که یه خانمی بوده میره پیش یکی از پیامبرا میگه از خدا بخواه بهم یه ...

منم خیلی دلم خوشه به این داستان  و خیلی التماس خدا رو میکنم و بهش امید دارم که منم مادر میشم  

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم ان شاءالله  

ان شاءالله همه طعم مادر شدن رو بچشن

خدا بزرگه

منم ایمان دارم معجزه در راهِ

برامنم دعا کن نتیجه بگیرم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
حالا داستانی که دلم بهش خوشه اینه که یه خانمی بوده میره پیش یکی از پیامبرا میگه از خدا بخواه بهم یه ...

منم این داستان رو شنیدم و یکی از دلخوشیامه  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

استاتر برات نادعلی میخونم 

ازش بخواه علی را بخوان که مظهر عجایب هست 

راستی یه تاپیک بود میگفتن بیاید چله سوره یاسین برداریم خیلیا حاجت گرفته بودن پسرشون شده بود محمد گذاشته بودن یا علی‌.

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤